Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Barça Legend i els icroms, una nova manera de col·leccionar

Reviu els moments més especials i els jugadors més emblemàtics de la història del F.C. Barcelona
By , on 24 de abril de 2012

La digitalització ha arribat fins a llocs insospitats. Un dels darrers àmbits on podem trobar una transformació del que allò que fins ara era material en quelcom virtual és el col·leccionisme de croms. I no estem parlant d’una col·lecció qualsevol, sinó d’una que té com protagonista la història més recent del Futbol Club Barcelona.

Compra els teus icroms del F.C. Barcelona a la botiga online

A la web del club català podem trobar una nova experiència en col·leccionisme digital que consisteix en una sèrie de croms virtuals sobre jugadors, golejades, finals i moments històrics del Futbol Club Barcelona des del 1973 fins el 2008, just abans de l’arribada de Guardiola a la banqueta del Camp Nou.

Descobrir aquesta col·lecció és molt senzill. Només cal registrar-s’hi gratuïtament i començar col·leccionar els icroms, que és com s’anomenen. Aquests icroms són cubs multimèdia que contenen jocs, estadístiques, promocions especials, fotografies i continguts exclusius. De fet, aquests continguts es van ampliant segons evoluciona la història dels seus protagonistes. Cada cara del cub és una experiència diferent que ens convida a reviure (o a gaudir per primer cop) de moments especials de la història d’aquest gran club. Una de les cares, que és personalitzable, permet pujar fotografies o imatges que queden registrades al cub.

Quan et registres reps automàticament l’àlbum digital i 10 icroms per començar (amb algunes condicions). A partir d’aquí, la resta d’icroms del F.C. Barcelona els podràs anar comprant a la botiga online. També podràs aconseguir nous icroms si els intercanvies amb altres usuaris registrats de tot el món. Si vols, a més, podràs compartir els icroms a les xarxes socials.

L’objectiu d’aquesta col·lecció digital és, evidentment, completar-la i els que aconsegueixin tenir-la tota rebran un iCromBox amb tot el contingut multimèdia. D’altra banda, s’ha establert un rànquing d’usuaris que s’anirà actualitzant en funció de la quantitat d’icroms que tinguin, de manera que qui acabi sent el número 1 rebrà magnífics regals del Barça.

De moment aquesta col·lecció Barça Legend es pot seguir per internet a través del navegador, però anuncien que aviat hi haurà una versió oficial per a iPad, iPhone i dispositius Android. El que pretenen els creador d’aquesta col·lecció és cridar l’atenció de tota una nova generació de barcelonistes que han crescut en un entorn multimèdia, barcelonistes de tot el món que poden utilitzar aquests àlbums digitals i la plataforma que s’ha dissenyat per compartir emocions i el seu sentiment blaugrana. Barça Legend és una mena de xarxa social que permet compartir i intercanviar continguts, comentaris, opinions, etc.

Comment | Trackbacks Closed.

2 Comments en “Barça Legend i els icroms, una nova manera de col·leccionar”

1

Hola, els icroms no es poden veure ni comprar a la web del club, sino a fcbarcelona.icroms.com Jo ja he començat la meva col·lecció!

2

Gràcies Fermín. Tens raó, ja hem actualitzat la informació.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio