Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Facebook adverteix: si no descarregues la seva nova ‘app’ perdràs les teves fotos

Guarda les fotos del teu carret amb ‘Moments’
By , on 22 de juny de 2016

fb

La xarxa social Facebook ha anunciat als usuaris de la seva aplicació mòbil que hauran d’instal•lar ‘Facebook Moments’ si volen mantenir les fotografies que s’han pujat automàticament a la xarxa social a través de la sincronització privada. En cas de decidir no instal•lar la nova app independent de la xarxa social, els usuaris de Facebook veuran com algunes de les fotografies desapareixen del seu compte d’usuari.

La versió mòbil de Facebook va permetre, fins al passat mes de gener, sincronitzar el telèfon amb la xarxa social de manera que totes les fotografies que l’usuari feia es pujaven automàticament a la mateixa, a una carpeta específica. Ara per ara ja no està disponible aquesta sincronització, per a que les teves fotos poguessin ser mogudes a ‘Moments’, la seva app per compartir fotografies entre contactes.

Un cop feta aquesta migració d’imatges, els responsables de Facebook han anunciat que es perdran aquestes imatges guardades automàticament de no descarregar ‘Moments’ al dispositiu mòbil de l’usuari. Segons la xarxa social, hi ha com a termini màxim el 7 de juliol perquè els usuaris mantinguin aquestes fotografies emmagatzemades a la carpeta sincronitzada, i per a això, hauran d’instal•lar obligatòriament l’aplicació ‘Moments’, ja que de no fer-ho, les perdran, com ha explicat la companyia a la seva pàgina de Moments.

La intenció de Facebook no és una altra més que aconseguir que més usuaris instal•lin en els seus dispositius mòbils l’aplicació ‘Moments’. Llançada al mercat al juny de 2015, aquesta app s’encarrega de gestionar les nostres fotografies com per exemple decidir amb qui les compartim o quines volem que es vegin. Tal com va ocórrer amb ‘Facebook Messenger’, la idea de la xarxa social no és una altra més que deslligar continguts de la principal per atreure a usuaris que no necessàriament tinguin Facebook.

Per descarregar la nova app independent de Facebook cal accedir a la pàgina ‘Moments’ i anar seguint els passos. No obstant això, per aquells que no vulguin instal•lar Moments, la companyia dóna una altra opció: descarregar les fotografies ja emmagatzemades al carret de Facebook en l’ordinador, directament des del perfil de Facebook de cada usuari. Així que ets tu qui decideixes: prefereixes instal•lar ‘Facebook Moments’ al teu mòbil o passes de la nova app i descarregues les teves fotos?

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook adverteix: si no descarregues la seva nova ‘app’ perdràs les teves fotos”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio