Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Facebook deixarà de sincronitzar les fotos del mòbil o tablet

El carret de fotografies deixarà d’estar carregat
By , on 15 de gener de 2016

facebook

La popular xarxa social Facebook ha eliminat l’opció de sincronització automàtica de fotos des del telèfon a la plataforma, una característica que la companyia va introduir en 2012 per facilitar-li als usuaris la pujada d’imatges. A partir d’ara, els usuaris no disposaran del carret de fotografies dels seus telèfons mòbils o tablets de forma automàtica, com havia passat fins ara.

Amb aquesta característica activa, Facebook podia carregar automàticament qualsevol foto presa amb el telèfon o tableta a un àlbum privat a la xarxa social. Una vegada pujades a aquest àlbum els usuaris podien compartir les imatges de forma pública, amb un grup d’amics específic o simplement eliminar l’àlbum. És a dir, només podia veure el carret de fotos del propietari del telèfon un cop iniciés la seva sessió a Facebook, però aquest tret es podia veure com una invasió a la intimitat dels usuaris.

La sincronització de fotos dels terminals a Facebook deixarà d’estar present als perfils dels usuaris de Facebook des d’aquest mes de gener, una característica que anirà desapareixent progressivament. Així doncs, si encara ets un dels usuaris que pot veure el seu carret d’imatges personals a la xarxa social no t’alarmis, perquè aviat deixaràs de disposar d’aquesta característica. I si és el cas contrari i ets dels primers usuaris sense aquest tret, no t’han hackejat per robar-te les dades personals de Facebook.

Des d’aquest mes de desembre, Facebook va començar a avisar als usuaris que l’opció deixaria de funcionar molt ràpid i aquesta data ha arribat aquest gener. Per la seva banda, un portaveu de la companyia ha assegurat a la publicació ‘Business Insider’ que procedirien a “eliminar de forma progressiva la característica de sincronització de fotos de Facebook”.

Per últim, Facebook ofereix als usuaris que utilitzen la sincronització de fotos la possibilitat de traslladar les seves fotos sincronitzades a l’aplicació ‘Moments’. Des d’aquí podran veure, descarregar o eliminar les imatges. Si prefereixen evitar aquest procés, la companyia els permet descarregar a un ordinador un arxiu zip amb totes les teves fotografies o eliminar-les des del seu perfil de Facebook.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook deixarà de sincronitzar les fotos del mòbil o tablet”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio