Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Facebook planta cara a ‘Snapchat’ amb una aplicació similar

‘Slingshot’ podria ser el nom de la futura aplicació
By , on 27 de maig de 2014

facebookLa xarxa social Facebook s’ha convertit en la més utilitzada arreu del món per gestionar les comunicacions, però tot i tindre tan d’èxit la companyia de Mark Zuckerberg ha acumulat un bon nombre de fracassos. Tot i els revés que ha experimentat Facebook en alguns dels seus productes, l’estratègia del gegant de les xarxes socials ha estat perseverar de mil formes diferents fins aconseguir els seus objectius.

Aquest és el cas del darrer producte que Facebook espera llençar properament, segons ha destacat la publicació especialitzada ‘Financial Estafis’: un sistema de missatgeria instantània on els caràcters són esborrats automàticament poc després que el destinatari llegeixi el text. Una forma de comunicació especialment dissenyada per atreure al públic adolescent, un sector que s’ha resistit a caure en la xarxa social per excel•lència.

El públic adolescent prefereix nous sistemes de missatgeria instantània, que poc tenen a veure amb les regles de joc de Facebook, com per exemple ‘Snapchat’, l’aplicació de missatgeria efímera que els de la xarxa social de Zuckerberg van intentar comprar l’any passat sense èxit. Segons apunta la publicació ‘Financial Estafits’, Facebook pretenen arravatar-li part del seu públic amb una App pròpia de similars característiques, en la qual pel que sembla estan treballant molt dur perquè sigui un producte d’alt nivell i poder llançar-la al més aviat possible.

En concret, l’informe de la publicació desvetlla que l’esmentada App de Facebook ha estat batejada a nivell intern amb el nom de ‘Slingshot’, que adoptaria un model molt semblat a la missatgeria instantània de la App ‘Snapchat’. Alhora, aquesta nova aplicació de Facebook permetria compartir mitjançant uns pocs clics vídeos i fotos que no queden emmagatzemat enlloc després de ser visionats; a més dels tradicionals missatges escrits.

L’empresa porta treballant en ella des de fa mesos un assortit grup de desenvolupadors sota la supervisió directa del mateix Zuckerberg. La publicació d’aquest fet, segons apunta ‘Financial Estafits’, permet deduir dues coses: una, l’important que és l’encara hipotètic nou producte per Facebook; i dos, que Zuckerberg no vol tornar a fracassar, la qual cosa els va ocórrer amb l’aplicació ‘Poke’, la primera App amb la qual van intentar competir contra ‘Snapchat’ i la qual al final van acabar retirant davant la falta d’usuaris.

Imatge: Johan Larsson

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook planta cara a ‘Snapchat’ amb una aplicació similar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio