Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

L’anunci de la Loteria més viral

L'anunci de la Grossa de Nadal ha sigut un èxit a Internet gràcies a les paròdies
By , on 27 de novembre de 2013

Ja no queda res pel Nadal, en menys d’un mes comencen les festes. I això implica preparar els regals, ultimar els detalls, organitzar els dinars i sopars entre familiars i amics, comprar les entrades per anar a veure Els Pastorets o comprar un número de la loteria. El proper 22 de desembre de 2013 es realitzarà el sorteig de la Loteria Nacional, i com a novetat a Catalunya, s’estrena La Grossa de Cap d’Any. Però a nivell estatal, el premi de Nadal és el més important. Ja s’ha estrenat l’anunci d’enguany, que com sempre s’espera amb moltes ànsies, però sense esperar-ho, s’ha convertit en un dels vídeos més virals de la temporada.

El passat 12 de novembre es va estrenar l’anunci de la Loteria d’aquest any i en menys de 24 hores les seves visites a Youtube no van deixar de créixer. Aquest any ha estat dirigit per Pablo Berger, director de la pel·lícula ‘Blancanieves’, protagonitzada per Maribel Verdú i guanyadora de 10 premis Goya. Compta amb la participació de Montserrat Caballé, Raphael, David Bustamante, Marta Sánchez i la Niña Pastori. Els cinc canten ‘Aquí está la Navidad’, però no és la cançó el que s’ha fet popular, sinó les seves paròdies.

Només en qüestió d’hores, van aparèixer a la xarxa una gran quantitat de muntatges que demostren el bon sentit de l’humor i la imaginació dels usuaris. En tots els casos, s’han agafat les imatges del vídeo original i s’hi ha posat a sobre altres cançons, com els Backstreet Boys, les Spice Girls, El Rey León, American Horror Story, The Walking Dead, etc. Hi ha versions de tot tipus, que fan semblar l’anunci original una pel·lícula de terror però per provocant-nos una rialla. Cal recalcar també la proliferació de gifs a diferents pàgines i blogs, que aprofiten les imatges (sobretot de Montserrat Caballé i Raphael) per fer-hi bromes.

Sense valorar la qualitat de l’anunci, que l’empresa creadora ja ha valorat satisfactòriament la feina realitzada, la notorietat que ha adquirit l’anunci d’aquest guany és molt més que destacable. Els comentaris, les paròdies, els tuits, els gifs i les diferents comparticions a les xarxes socials, demostren un canvi important en la percepció de la publicitat gràcies a les noves tecnologies. El sentit de l’humor dels usuaris ha provocat que l’anunci sigui tot un èxit. Abans no arribi el sorteig, només en queda passar una estona rient mirant les paròdies al Youtube.

Foto de Álvaro Ibáñez a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “L’anunci de la Loteria més viral”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio