Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Pair, una xarxa social per a dos

Comparteix textos, imatges, vídeos i dibuixos amb només una persona
By , on 14 de abril de 2012

Moltes vegades ens agradaria compartir amb la nostra parella o amb amics molt propers algunes imatges, idees, pensaments o curiositats que trobem a la vida quotidiana o a la xarxa. La manca d’un control total sobre la privacitat a les xarxes socials actuals és un obstacle en aquestes circumstàncies i molt sovint fan que desistim, que enviem aquests continguts per e-mail o que ni tan sols els compartim.

L'aplicació Pair permet crear una xarxa social entre dues persones

Per tal de superar aquestes situacions, podem provar una nova xarxa social que té com a característica principal que està pensada per a dues persones. El seu nom és Pair (parella en anglès) i es comporta tanmateix com una xarxa privada on es poden compartir vídeos, imatges, textos i fins i tot petons virtuals. D’aquesta manera, estar connectats a la nostra mitja taronja o als amics més íntims no comporta cap risc.

Pair està disponible actualment per a l’iPhone i en breu veurà la llum la seva versió per Android. És molt curiós saber que aquesta aplicació va nèixer de la necessitat d’un grup de desenvolupador d’aplicacions que havíem de comunicar-se directament (perquè es trobaven a països diferents i havien d’estar en contacte directe). Per tal d’unificar els mitjans de comunicació que feien servir, van desenvolupar Pair, que els permetia compartir continguts. Van veure que l’aplicació podria ser interessant per altres persones i han acabat per llançar-la a l’AppStore (es troba disponible des del 23 de març i el primer cap de setmana havien acumulat més de 50.000 descàrregues).

Un cop que s’instal·la l’aplicació a l’iPhone, aquesta ens pregunta a qui volem convidar a compartir-la. Pot ser només una persona i amb aquest contacte únic podrem compartir fins i tot dibuixos senzills i thumbkisses, o el que és el mateix, “petons amb els pulgars”. Aquesta funcionalitat mostra una empremta digital a la pantalla que quan tu i la teva parella el pressioneu fa vibrar el telèfon… molt curiós. Per tal d’aconseguir la màxima privacitat i conservar la teva intimitat, l’aplicació es bloqueja amb un codi de quatre dígits.

Aquesta aplicació no és realment cap novetat ni prodigi tecnològic, però compleix abastament amb el que molts usuaris busquen: una manera privada de mantenir les seves relacions més íntimes sense tenir en compte les distàncies. Facebook podria servir per comunicar-se, però mai se sap qui pot estar observant. Un programa de missatgeria instantània, com Whatsapp, permet enviar text i imatges, però no té el mateix grau d’interacció que promet aquest Pair.

Font | Techonology Review

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Pair, una xarxa social per a dos”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio