Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Presenta les teves idees o projectes de base tecnològica als premis BDigital

Aconsegueix premis i visibilitat per les teves idees
By , on 26 de abril de 2012

En el mar del El BDigital Global Congress, que es celebrarà al CaixaForum de Barcelona entre el 4 i el 6 de juny i que serà la seva 14ª edició, compta enguany amb la convocatòria de la 10ª edició del Premis Bdigital a la Innovació Digital. Aquest guardó pretén premiar, amb el suport de Fujitsu, les millors idees o projectes relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

10ª edició dels Premis BDigital en el marc del BDigital Global Congress

De fet, s’han establert tres categories a les quals pots apuntar-te si tens algun projecte o idea d’aquest tipus. En l’apartat de projectes es diferencia entre projectes de recerca, desenvolupament i innovació per a petites empreses i emprenedors, d’una banda, i per a mitjanes i grans empreses, universitats i institucions, per una altra. En l’apartat d’idees de projectes innovadors no es diferencia pel tipus d’entitat.

Els premis són un ordinador Fujitsu d’última generació, una entrada al Fujitsu Forum, un acte exclusiu de referència al sector de les TIC que es celebrarà al novembre a Alemanya (inclou trasllats i dues nits d’allotjament a Munich) i una campanya de repercussió mediàtica dels projectes guardonats mitjançant els canals de comunicació del congrés.

¿Què cal fer per participar? Fins el dia 11 de maig a les 12 hores podeu fer la vostra inscripció mitjançant un formulari online, però abans cal que llegiu atentament les bases de la convocatòria dels premis. Un cop que inscriguis el teu projecte, aquest ja començarà a ser visible per la comunitat. El que hauràs de fer llavors és mobilitzar els teus seguidors de les xarxes socials per tal d’aconseguir com més recolzament millor i arribar a ser un dels guanyadors.

El premis BDigital estan orientats al recolzament precisament d’idees o projectes innovadors que tinguin una clara aplicació tecnològica, sobretot els que tenen com objectiu impulsar l’aprofitament empresarial dels seus resultats o de la tecnologia que en generin en un àmbit que s’ha demostrat tant important com el de la societat de la informació i el món digital en general.

La web dels premis BDigital és en si mateixa una plataforma per donar publicitat als projectes presentats. Qualsevol persona que hi entri pot deixar els seus comentaris i valorar si li agrada el projecte o no li agrada. Així, a més de servir com a indicador de quin projecte mereix el premi, aquest aparador facilita a molts desenvolupadors, empreses i institucions donar visibilitat al seus projectes i les seves idees, tant per fer-lo realitat com per trobar el finançament necessari per dur-lo a terme.

Més informació | BDigital Global Congress

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Presenta les teves idees o projectes de base tecnològica als premis BDigital”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio