Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

Twitter incorpora la reproducció d’àudios en podcast

Ja no cal abandonar Twitter per escoltar àudios
By , on 20 de octubre de 2014

La xarxa social Twitter, juntament amb SoundCloud, ha llançat una nova característica per als usuaris d’aquesta plataforma social sota el nom de ‘Audio Card’. Aquesta nova opció permetrà als seus usuaris reproduir ‘podcasts’, música i altres arxius d’àudio directament des de la seva pàgina d’inici o de missatges de Twitter.

La xarxa de ‘microblogging’ va presentar el dijous ‘Audio Card’, una característica a través de la qual els usuaris poden escoltar una varietat de continguts d’àudio mentre naveguen per la seva pàgina d’inici des del seu dispositiu mòbil, tant en iOS com en Android. Per començar, Twitter ha promès oferir primer aquesta característica als socis del sistema SoundCloud, entre els que s’inclouen fonts tan diverses com la NASA, el Washington Post, CNN, David Guetta, Coldplay i Warner Music.

Tanmateix, la nova característica de Twitter s’ha fet pública després que companyies rivals, que van des d’Apple a Google, hagin entrat en el negoci de la reproducció de música en línia, considerat com el segment de creixement més ràpid d’un mercat de la música dominat per iTunes. En l’estratègia per fer-se un bon lloc al mercat de la música en ‘streaming’, suposadament Twitter hauria estat negociant des de juny per adquirir el lloc d’Internet per compartir àudio SoundCloud, que ha estat valorat com el YouTube de la música.

Molts més artistes i creadors de la música podran compartir àudio exclusiu en el moment amb milions d’auditors en Twitter.

Twitter, segons ha explicat en el seu blog, està intentant aconseguir més socis amb contingut en el futur per oferir un sistema de podcast complet a tots els usuaris del sistema de ‘microblogging’. No obstant això, els responsables d’aquesta xarxa social no explicat els plans de futur d’aquesta nova característica, és a dir, com podria evolucionar ‘Audio Card’; només s’han limitat a posar l’accent que ofereix als músics una oportunitat de publicar continguts exclusius en aquesta xarxa.

De moment, els usuaris de la xarxa de ‘microblogging’ podran gaudir dels primers àudios en format potcast dels principals socis de SoundCloud, que inclouen bandes tan conegudes com Coldplay. L’avantatge d’aquest sistema és que els ‘tuiters’ podran accedir a aquest tipus de continguts des del seu dispositiu mòbil, sense necessitat d’abandonar la navegació per Twitter per poder obrir el contingut d’àudio.

Imatge: JoshSemans

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Twitter incorpora la reproducció d’àudios en podcast”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio