Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat
Els lliura AENTEG, entitat dinamitzadora del sector a les comarques gironines

Un any més, tornen els Premis E-TECH

El lliurament es farà en el marc del fòrum homònim, el proper 13 de desembre
By , on 29 de novembre de 2010

Els flamants guanyadors dels Premis E-TECH 2009. Imatge cortesia d

Com cada any (i ja van per la vuitena edició!) tornen un cop més els Premis E-TECH, els guardons lliurats per AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) i que distingeixen les empreses de les comarques gironines que més han sobresortit en el sector tecnològic pels seus projectes.

D’ençà de la primera edició celebrada el 2002, els Premis E-TECH s’han consolidat com un referent no només a nivell gironí, si no també a escala catalana, doncs pocs reconeixements d’aquest tipus s’han anat atorgant amb aquesta continuïtat al llarg de la darrera dècada. Enguany, com sempre, s’actualitzen les categories per tal de mantenir-les fidels a l’esperit que es respira en el sector tecnològic en els temps que corren, car aquesta és la industria més dinàmica que hi ha actualment.

Per a aquesta edició, les categories en les que es pot entrar a concurs són les següents:

  • a l’aplicació de les TIC a l’empresa
  • a la recerca i la innovació en TIC
  • a la millor iniciativa en l’administració local
  • a l’expansió internacional de l’empresa TIC
  • a l’empresa TIC emergent
  • a l’excel·lència en el tractament lingüístic

Tots tret del darrer seran atorgats per un jurat composat per representants de les institucions que donen suport als Premis a més del president de l’AENTEG, Sr. Joan Ribas de Pouplana. En el cas especial del Premi a l’Excel·lència en el tractament lingüístic, el jurat que designarà al guanyador serà composat per representants de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

A més d’aquestes categories, el Jurat té el dret de concedir mencions especials en cas que ho cregui convenient per projectes, productes o iniciatives que trobi destacables.

El lliurament dels guardons als premiats es farà el 13 de desembre en el marc del Fòrum E-TECH, la trobada anual -també organitzada per AENTEG- del sector tecnològic gironí, una vetllada que ja s’ha convertit per dret propi en un referent, i a la qual hi assisteix bona part de la industria de les comarques a més de representants institucionals.

El guardó en si és un reconeixement sense contrapartida econòmica, i si teniu curiositat sobre què és físicament, puc dir-vos que és una placa d’ordinador (una VGA, tarja de xarxa,…) muntada sobre una base de metacrilat. Ben tecnològic ;-)

Per a aquells qui estigueu interessats en participar-hi, si viviu a les comarques gironines o hi teniu la seu social de la vostra empresa, podeu posar-vos en contacte amb AENTEG. Correu! perquè només teniu temps fins al 3 de desembre!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un any més, tornen els Premis E-TECH”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio