Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat

YouTube llençarà un nou servei de música en streaming a finals de 2015

La subscripció costarà uns 10 dòlars mensuals
By , on 31 de juliol de 2015

youtube

La xarxa de vídeos YouTube previsiblement llançarà el seu nou servei de música sense descàrrega ‘Music Key’ a finals de 2015, segons han anunciat els responsables de la companyia. Amb el nou servei de subscripció de música ‘Music Key’, Google –empresa propietària de la YouTube– vol competir al mercat de la música en streaming amb altres gegants del sector com són Apple i Spotify.

El servei de música ‘Music Key’ ja va aterrar a la xarxa el passat mes de novembre, quan YouTube va llançar-ne una versió beta. Els usuaris que es van subscriure a aquest nou servei van abonar un preu promocional de 8 dòlars mensuals i han pogut gaudir en primícia del que serà el servei de música en streaming de Google. No obstant això, els responsables del projecte han explicat que a partir del llançament oficial el servei, que previsiblement serà a finals d’aquest any, el cost de subscripció s’elevarà fins als 10 dòlars al mes.

Aquest període de prova li ha permès a YouTube obtenir retroalimentació per part dels usuaris que s’han subscrit al servei en beta i millorar la plataforma per llançar-la de forma oficial a finals d’aquest any. D’aquesta forma, durant gairebé un any, l’empresa tindrà temps de millorar el servei de música en streaming per atreure al màxim nombre d’usuaris i així poder competir amb els altres serveis de música en streaming d’Apple o Spotify .

Segons recull el mitjà BusinessInsider, la CEO de YouTube, Susan Wojcicki, va assegurar que el servei permetrà als usuaris subscrits veure els vídeos sense anuncis, escoltar-los de fons mentre executen altres aplicacions i reproduir-los encara quan no tinguin connexió a Internet (mode offline). Unes característiques que agraeixen els usuaris habituals de serveis de música en streaming, però que tampoc aporta gaire de nou al sector.

Llavors, ¿quins punts forts té ‘Music Key’ per competir amb Spotify o Apple? La CEO de YouTube ha assenyalat que la plataforma compta amb una “impressionant col•lecció de música”, lo qual és un punt a favor d’aquest nou servei de música online. Tanmateix, Wojcicki ha explicat que ‘Music Key’ és “diferent” al servei de música que ofereixen Apple o Spotify. “La música és diferent i l’objectiu és diferent. Nosaltres tenim vídeos musicals” ha recalcat la responsable del projecte.

Així doncs, la plataforma YouTube vol deixar clar que ells compten amb alguna cosa molt valuosa: la imatge. El poder veure als artistes en un vídeo és un plus del que vol treure profit la plataforma de Google, per poder així diferenciar-se i competir amb altres serveis de música en streaming que ja estan consolidades con Spotify o poden presumir de poder atreure a un gran públic, com és el cas del projecte de música en streaming d’Apple. Veurem si ‘Music Key’ ho aconsegueix.

Imatge: FreeCliparts

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “YouTube llençarà un nou servei de música en streaming a finals de 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio