Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Correu, Mòbils, Noticies

Hotmail i Messenger a la BlackBerry

By , on 5 de agost de 2008

Les noves BlackBerry porten els serveis en linia de MicrosoftFa uns dies la companyia canadenca RIM (Research In Motion) anunciava la disponibilitat dels principals serveis Live de Microsoft per als seus coneguts i populars smartphones. Sense usar ni el majoritari Symbian ni el Windows Mobile de Microsoft (sempre una aposta segura comercialment parlant), RIM ha sabut treure partit d’una idea que fou pionera en explotar, el correu electrònic en temps real, per fer-se amb el liderat inqüestionable en el mercat dels telèfons mòbils intel·ligents per al sector empresarial.

Al nostre país és estrany veure un directiu d’empresa sense una BlackBerry, tal ha estat l’impacte que aquests smartphones han produït en el nostre mercat. I RIM n’és conscient, així mateix que per a mantenir l’èxit, tan sols li cal continuar garantint els millors serveis en línia, i és per això que ha decidit donar un pas més enllà i acordar amb Microsoft l’ús dels seus populars serveis en línia: el correu electrònic Hotmail i la missatgeria instantània Messenger.


[ad]

Cal no oblidar que si bé a altres llocs del món no és així, a l’Estat Espanyol l’impacte de Messenger és extraordinari, essent líder de mercat indiscutible en el seu sector; fins a entre un 30 i un 40% de la població estatal és usuària de Messenger, i això equival a tenir un compte de Hotmail. Aquest servei és molt usat fins i tot durant la jornada laboral, en la qual molts treballadors s’”escaquegen” de la feina connectant-s’hi per parlar amb els seus amics i amigues.

La integració dels dos serveis Live es produirà de forma immediata en els nous terminals que surtin a la venda, i per als que ja estiguin en circulació es podrà descarregar el pack d’aplicacions des d’una adreça expressament habilitada. A partir d’aquí, i un cop instal·lades les aplicacions, els usuaris disposaran de les icones per accedir-hi des del menú principal del telèfon.

El correu de Hotmail es sincronitzarà en temps real de la mateixa manera que els altres comptes configurats amb la BlackBerry, i en el Messenger podem gaudir d’emoticones per afegir a les nostres converses, igual que en les versions de sobretaula.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hotmail i Messenger a la BlackBerry”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio