Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘anàlisi’

Internet

Google Chrome a fons

By , on 9 de setembre de 2008

Google Chrome amb Informatica.cat i l\'article que li vam dedicarJa fa uns dies que la multinacional del cercador va publicar el seu revolucionari navegador web Chrome, i ja és hora de que després de polits els primers errors, li donem un cop d’ull a aquesta versió, encara beta i exclusivament per al sistema operatiu Windows de Microsoft… tot i que em temo que no trigarem gaire a poder veure la resta de versions promeses, per a Linux i Mac OS X.

Curiosament, i abans de començar, diré que el principal problema que he llegit a Internet que se li ha trobat a Chrome és a la seva llicència d’usuari. Resulta que en el punt 11 del text hi deia que Google té els drets de propietat individual de tot el contingut que es generi a través del programa, pel que es podia interpretar que si emprem Chrome per a escriure una entrada al nostre bloc o pujar una foto nostre al Flickr, els drets de propietat intel·lectual d’aquest material podien restar en mans de Google. Sortosament, la multinacional nord-americana ja ha resolt aquest problema, que sembla haver estat degut al fet que els textos de la llicència d’usuari dels seus serveis són estàndards, essent adaptats tan sols en aquells punts en els que calgui. I sembla ser que en aquest cas es van deixar de retocar el text de l’onzè punt.

No deixo de banda encara aquest tema perquè en tenir-ne les primeres noticies em va provocar una reflexió: tant bo és Chrome que se li han d’anar a buscar tres peus al gat amb la llicència d’usuari? Doncs la meva resposta és que per ser una versió beta funciona prou bé i els passa la ma per la cara a la resta de navegadors disponibles per a Windows en molts aspectes.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio