Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Android 2.0’

Mòbils, Noticies
La nova versió del sistema operatiu de Google es llança a conquerir el món

Android 2.0, una petita joia

Suport per a HTML 5 en el navegador i integració de diversos comptes a la mateixa safata de correu
By , on 11 de novembre de 2009

Gairebé per sorpresa, Google ha publicat la versió 2.0 de la seva plataforma Android per a telèfons mòbils, basada en GNU/Linux. Un cop consolidada gràcies a què diversos fabricants han anat llançant al llarg d’aquest 2009 terminals basats en aquesta (a més d’HTC: Samsung, LG i Acer entre d’altres més locals o menys coneguts), amb aquesta nova versió major s’arriba a un estat de l’art que posa Android a l’alçada de l’iPhone OS d’Apple o del WebOS de Palm (per si algú encara ho dubtava).

Començant per les novetats, s’introdueix suport per a interfícies multitàctils. Si, si se us fa estranya aquesta afirmació perquè esteu acostumats a usar el vostre telèfon Android amb els dits, dir-vos que treballeu sobre una interfície tàctil (s’assemblen, no són el mateix), i que en cas de poder utilitzar el dispositiu en mode multitàctil és gràcies a afegits de programari realitzats per terceres parts.

El que ha fet Google (gràcies a la comunitat independent de desenvolupadors que s’aplega al voltant d’Android) és integrar aquesta funcionalitat en el codi base del sistema, amb el què s’aconsegueix suport multitàctil natiu en qualsevol telèfon que disposi del maquinari adequat.
Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio