Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘apps appstore mòbil’

Mòbils

“Apps” per a infinitat d’aplicacions

Les aplicacions per a mòbils han revolucionat la informàtica com mai abans i estan canviant els hàbits de vida a un ritme vertiginós
By , on 30 de novembre de 2010

La revolució de les apps ha canviat molt més que l'ús dels smartphones

Aquest dissabte toca fer bricolatge de precisió a casa? Descarrega’t l’anivellador amb bombolla i endavant. Prefereixes passar el dia amb els amics entre jocs de taula però t’adones que no en tens cap a mà? Baixa’t l’Scrabble per a iPad i comença a jugar al instant. O més aviat vols escapar-te a la muntanya i fer una mica de senderisme? Doncs la app de la brúixola i el navegador de mapes seran els teus millors aliats per no perde’t. I és que tinguis el problema que tinguis, segur que existeix una “apli” que te’l pot solucionar.

Des de que Apple va revolucionar el món dels smartphones ara fa poc més de tres anys amb el llançament del seu primer iPhone, un altre univers amb un potencial enorme ha anat crèixent al seu costat: el de les aplicacions, “aplis” o “apps” (de l’anglès applications). Aquests petits programes informàtics nascuts per als mòbils tàctils, són avui dia part fonamental de les nostres vides, tot i que molt sovint no ho sapiguem. La càmera de fotos, l’alarma o el calendari amb agenda son algunes de les apps més senzilles que avui en dia qualsevol terminal ofereix. Però aquest mercat s’ha convertit en un fenomen mundial que ningú podia arribar a pensar que arribaria tan lluny.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio