Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘aspgems’

Software
La crisi no ens ha de fer por si comptem amb les eines adequades, encara que el sector estigui tocat

Nova solució en línia permet crear una completa oficina immobiliària virtual

Simple, eficaç i econòmica són les claus d'aquest servei.
By , on 1 de octubre de 2009
Gestiona els teus immobles a oficinainmobiliaria.es

Gestiona els teus immobles a oficinainmobiliaria.es

El sector immobiliari està en crisi, i en aquesta situació tots els ajuts són pocs i d’agrair. És així com avui us vull parlar d’una eina que facilitarà la vida a totes aquelles petites i mitjanes empreses del sector o professionals freelance: oficinainmobiliaria.es.

Aquesta és una aplicació online que ens facilita la possibilitat de muntar una completa oficina immobiliària a Internet, incloent tot allò que necessitem per mostrar els immobles als nostres clients i per a la gestió interna de la nostra empresa. L’execució d’aquest projecte corre a càrrec d’ASPgems, una empresa madrilenya coneguda per les seves aplicacions en el núvol.

Donar-se d’alta és molt simple, i podrem començar escollint un dels paquets oferts: Tarifa Ilimitada (149 €/mes), Tarifa Plana (59), Avanzado (39) i l’opció gratuïta, força més limitada en funcionalitats (que no en el temps, ja que no caduca). Per a les tres de pagament podrem provar-les gratuïtament durant un mes i després decidir si continuem emprant el servei o no i, per tant, si paguem per ell. Entre aquestes tres opcions de pagament, les diferències rauen en les limitacions en la gestió de clients i oficines que tenen cadascuna d’elles.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio