Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘BDigital’

Cibersocietat

Presenta les teves idees o projectes de base tecnològica als premis BDigital

Aconsegueix premis i visibilitat per les teves idees
By , on 26 de abril de 2012

En el mar del El BDigital Global Congress, que es celebrarà al CaixaForum de Barcelona entre el 4 i el 6 de juny i que serà la seva 14ª edició, compta enguany amb la convocatòria de la 10ª edició del Premis Bdigital a la Innovació Digital. Aquest guardó pretén premiar, amb el suport de Fujitsu, les millors idees o projectes relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

10ª edició dels Premis BDigital en el marc del BDigital Global Congress

De fet, s’han establert tres categories a les quals pots apuntar-te si tens algun projecte o idea d’aquest tipus. En l’apartat de projectes es diferencia entre projectes de recerca, desenvolupament i innovació per a petites empreses i emprenedors, d’una banda, i per a mitjanes i grans empreses, universitats i institucions, per una altra. En l’apartat d’idees de projectes innovadors no es diferencia pel tipus d’entitat.

Els premis són un ordinador Fujitsu d’última generació, una entrada al Fujitsu Forum, un acte exclusiu de referència al sector de les TIC que es celebrarà al novembre a Alemanya (inclou trasllats i dues nits d’allotjament a Munich) i una campanya de repercussió mediàtica dels projectes guardonats mitjançant els canals de comunicació del congrés.

¿Què cal fer per participar? Fins el dia 11 de maig a les 12 hores podeu fer la vostra inscripció mitjançant un formulari online, però abans cal que llegiu atentament les bases de la convocatòria dels premis. Un cop que inscriguis el teu projecte, aquest ja començarà a ser visible per la comunitat. El que hauràs de fer llavors és mobilitzar els teus seguidors de les xarxes socials per tal d’aconseguir com més recolzament millor i arribar a ser un dels guanyadors.

Continue reading »

Comments (0)
Cibersocietat, Mòbils, Professional
Barcelona es vol consolidar com la capital mundial dels mòbils

Tenim una cita amb el bdigital apps el 17 de novembre

El congrés reunirà el bo i millor de la industria del desenvolupament i els seus clients
By , on 15 de novembre de 2010

El bdigital apps celebrarà enguany la seva primera edició

Primer el Mobile World Congress, i ara això… lluny de ser un plany, aquesta frase vol significar el contrari: la voluntat de Barcelona de ser un referent com a ciutat acollidora d’actes relacionats amb les tecnologies mòbils.

De molta menys envergadura, es presenta la primera edició del bdigital apps, un esdeveniment centrat en les aplicacions per a smartphones (conegudes simplement com a apps). Es celebrarà el proper 17 de novembre al CosmoCaixa organitzat per Barcelona Digital, i tindrà com a partners empreses de la talla de Telefónica i HP-Palm, a més de l’entitat bancària que presta la seu.

La inscripció a aquest esdeveniment és gratuïta, i per formalitzar-la tan sols cal omplir el formulari que trobareu a la seva pàgina web.

Els actes que s’organitzaran durant el congrés es dividiran en dues sales, i consisteixen en conferències (novetats del sector), debats (el futur de les plataformes), sessions temàtiques (usabilitat i accessibilitat, apps als JJOO de Brasil, aplicacions gratuïtes per a Windows Phone 7) i workshops (iniciació al desenvolupament d’apps, taller avançat en desenvolupament d’apps).

Tots aquests actes es completaran amb App Circus, una exposició internacional itinerant de les aplicacions per a terminals mòbils més innovadores que concorre als esdeveniments més rellevants a nivell mundial sobre el món de la mobilitat i la web.

Finalment, la jornada es clourà amb un còctel networking ja arribats al vespre.

La importància de les aplicacions o apps és tal que, avui en dia, molts consumidors es decanten per comprar un model de telèfon o altre segons els programes que puguin trobar en la plataforma que empra cada terminal. Jo mateix m’inscric entre aquests casos, valorant en aquest cas la inclusió d’un teclat QWERTY complet i la disponibilitat d’un processador de texts, aspecte aquest darrer que cau de ple en l’àmbit de les apps.

Actualment, la plataforma amb més apps disponibles i els usuaris de la qual són més actius descarregant i provant noves aplicacions és, sense cap mena de dubte, l’iOS de l’iPhone/iPad/iPod Touch. Més de 300.000 programes esperen a l’App Store d’Apple a què els posseïdors d’un d’aquests aparells se’ls descarreguin, instal·lin i provin.

La solidesa d’aquest mercat i les seves bones perspectives de futur venen del fet que les aplicacions poden ser de pagament o gratuïtes per a l’usuari, i aquestes poden tenir un “mecenes” al darrera, com ara una empresa que les empri com a eina de màrqueting o publicitària. En qualsevol cas, el desenvolupador cobra, i això és el que al cap i a la fi interessa a tots els programadors: guanyar-se la vida fent el que saben i el que els hi agrada.

Imatge: Guillem Alsina

Comments (0)
Cibersocietat, Internet, Noticies
Canvi de lloc i de plantejament

El BDigital Global Congress es reinventa

By , on 13 de maig de 2009
La mesa del BDigital de l'any passat

La mesa del BDigital de l'any passat. Foto: Barcelona Digital

Canvi de seu des de la Fira de Barcelona cap al Caixaforum de La Caixa, i canvi de format -un cop més- per reinventar-se en temps de crisi per a un congrés que, per primer cop en la seva dilatada història, tindrà l’accés gratuït prèvia inscripció.

La plana web del BDigital Global Congress ja exposa el què sense cap mena de dubte serà l’estrella de l’esdeveniment: la participació de la directora de la campanya de comunicació en línia del llavors candidat a la presidència dels Estats Units, Barack Obama. Rahaf Harfoush parlarà a la conferència inaugural, i tothom n’espera molt del què hagi de dir.

Barack Obama ha estat un candidat mediàtic i continua essent un president mediàtic. L’ús que el seu equip de campanya ha fet de les noves tecnologies ha estat, senzillament, impecable, i sense cap mena de dubte servirà com a exemple per a molts altres candidats en molts països del món. Facebook ha estat un camp clau per a aquesta batalla electiva, i són moltes les veus que diuen que la històrica elecció deu molt a la popular xarxa social.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio