Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Bluetooth’

Cibersocietat, Mòbils
Fou 'inventat' per un periodista britànic com a experiment per demostrar que es poden canviar les conductes socials

Història d’una llegenda urbana tecnològica: toothing

By , on 23 de juliol de 2010

Una llegenda urbana molt real

De les llegendes urbanes se n’han fet, fins i tot pel·lícules; ara mateix en recordo una de terror, ja que la majoria d’aquestes històries que tenen un 90% de ficció i un 10% de verídic, incorporen alguna cosa escabrosa. La que us vull explicar avui, en canvi, més aviat és divertida: es tracta del toothing, o lligar gràcies al Bluetooth… encara que més que no pas lligar, es tracta de buscar un ‘lio’ ràpid per, diguem, “desfogar les baixes passions”.

La història del toothing arrenca a la Gran Bretanya cap al 2004 o, si més no, fou suposadament detectat sobre aquesta època. Consisteix en enviar missatges de mòbil a través de l’estàndard Bluetooth en llocs públics (ja que Bluetooth només té un radi d’acció d’uns 10 metres) a qui tingui el seu telèfon en mode de recepció, siguin coneguts o perfectes desconeguts, amb ànim normalment d’arribar a una relació sexual.

La pràctica del toothing fou informada inicialment per un periodista britànic al seu blog, i posteriorment va saltar a mitjans de comunicació tan importants com la BBC i en van informar sobre ella agències de premsa tan importants com Reuters. Fins aquí tot normal… llevat que el toothing és un muntatge.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio