Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Book Creator’

Cibersocietat, Internet
Un cop fet, es pot guardar en PDF o encarregar-ne una còpia en paper

El nostre llibre, a partir de la Viquipèdia

By , on 25 de octubre de 2010

Un cop fets, els llibres es poden enviar a un servei online per a la seva impressió en paper i el seu enviament a casa nostra. Fotocomposició: Guillem Alsina a partir de la pàgina web de PediaPress

Avui en dia, tot el que es refereix a la publicació de llibres ha estat molt facilitat, de manera que fins i tot podem autopublicar-nos el nostre propi escrit. Però, és clar, per a això manca encara que en tinguem un ja fet o en projecte. Com fer-nos un llibre quan no som escriptors?

Per respondre a aquesta pregunta, deixeu-me que us en faci una altra: sovint us costa trobar aquell llibre que parli exactament del que voleu? I, encara, una més: us cansa que, després d’una dura jornada de treball davant la pantalla de l’ordinador, us hagueu de passar unes hores buscant informació sobre el que us interessa a Internet? Doncs si heu respost que si a les dues, el projecte de creació de llibres de la Viquipèdia serà el vostre aliat.

El Book Creator, com se’l coneix en anglès, permet recopilar els articles de l’enciclopèdia lliure per excel·lència que més ens interessin, ajuntar-los en una sola publicació (el llibre) i descarregar-la en PDF o fins i tot fer-nos-en imprimir una còpia amb tapes i tot. Naturalment, aquest darrer pas té un preu.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio