Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘botigues online’

Professional, Software

PrestaShop: crea la teva botiga online

Una eina de franc i professional
By , on 15 de octubre de 2009
El resultat gràfic és molt interessant

El resultat gràfic és molt interessant

Des d’ Informatica.cat us volem apropar idees i aplicacions que considerem innovadores i interessants en el camp de l’usuari convencional i també del professional. Una de les qüestions que tenim clares és que la venda online és un negoci en creixement. De fet, si observem altres països europeus o d’altres continents com el Japó o els Estats Units, veiem que cada cop és més el volum de vendes de productes online que fan les principals grans empreses.

No estem parlant de serveix com Ebay, molt consolidat a nivell mundial en la compra-venda de productes entre usuaris, sinó de les botigues online que ofereixen els seus productes. Són conegudes experiències com les de Privalia, Vente-Privée o altres botigues online similars que venen roba, electrodomèstics, aparells electrònics… de les principals marques del món en macrobotiques online en format outlet.

Avui, però, us volem parlar d’una idea molt més propera. Imagineu muntar la vostra pròpia botiga online? Potser ja teniu un establiment al carrer però podeu arribar a molta més gent i a un baix preu a través de la xarxa. Per si la idea us sedueix us volem presentar PrestaShop, una plataforma online per a que creïs la teva propia botiga de forma senzilla.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio