Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Bruno’

Cibersocietat, Internet, Noticies

Què és l’efecte Twitter?

Brüno és el primer film obertament afectat
By , on 16 de agost de 2009
Un compte de Twitter

Un compte de Twitter

Recentment s’ha estrenat a la cartellera nord-americana la darrera genialitat de l’iconoclasta còmic nord-americà Sacha Baron Cohen, en la que com ja és costum es fica amb el mort i qui el vetlla. El primer dia fou un èxit de recaptació, però el segon va caure fins gairebé un 40% a les guixetes. Què havia passat? “Brüno”, que és com es titula la pel·lícula, havia estat víctima del què ja es coneix com a “efecte Twitter”.

Twitter és un microbloc del qual ja n’hem parlat amb anterioritat en aquesta mateixa publicació, que s’ha guanyat per dret propi l’apel·latiu de xarxa social, ja que les sinergies que crea entre els seus usuaris equivalen a un Facebook o Hi5. En obrir un compte (que és gratuït), l’internauta disposa d’un bloc amb una limitació de 160 caràcters per entrada, entrades que a diferència de les que estem acostumats en un bloc, no tenen títol ni cos, sinó una única àrea de text.

Si bé fa uns anys, Twitter semblava un simple “divertimento” per als més geeks, actualment les empreses ja hi confien, i el seu potencial ha atret inversors de tota mena, que hi han començat a abocar els seus diners. S’ha convertit, en definitiva, en un servei emblemàtic de la nova Web 2.0 amb un present en el què molts no li veuen la forma de treure’n diners, però que al mateix temps pressenteixen que en el futur serà molt rentable.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio