Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Bwin’

Mòbils

Poker mòbil, a totes hores

Vigileu amb les butxaques
By , on 24 de febrer de 2010

 

Veuràs així la teva pantalla de mòbil

Veuràs així la teva pantalla de mòbil

La primera partida de poker va ser un autèntic desastre. No sabia exactament quina era la meva funció i tampoc els meus objectius. No tenia clar quina era la dinàmica fins que per continuar la partida vaig baixar al caixer… Maleïda gentussa, m’havien escurat les butxaques tot el que van poder i més. No sé quant vaig perdre, però va ser l’últim cop que em va passar. No tenia ganes de perdre més calers, tot al contrari… l’objectiu era la més cruel de les venjances. Així que no em va quedar altra opció que fingir una baixada de sucre i marxar abans d’apostar el rellotge de la comunió.

No ha estat un camí fàcil, ho he d’admetre, però bé, ara per ara tinc uns ingressos extra gràcies als amics. Pobres innocents… creien que em doblegaria a la mínima, però m’he fet més forta… i rica. Naturalment tot plegat ha condicionat la meva vida. Necessito una partida diària i quan tinc la necessitat, he de fer els possibles per contindre’m. Al principi m’era suficient trobar-me amb els amics a qualsevol cafeteria, però la cosa ha anat en augment. Necessito els meus rituals, sentir els nervis a l’estómac, saber que al repartir les cartes podré remuntar qualsevol jugada. Calcular i encertar la jugada dels contrincants… un plaer que només el poker pot saciar.

Davant d’aquest drama de necessitat de joc només podia recórrer a intentar jugar amb els companys de pis, però no era el mateix. L’ambient el trencaven qualsevol dels energúmens de Gran Hermano, la passió l’enfonsava un: Juguem amb cigrons, no? No, no juguem amb cigrons i si no us ho preneu amb serietat no cal jugar. El poker és una religió a la que només uns quants hi podem accedir. No em valen les excuses. Abandona la partida amb dignitat. Gràcies.
Continue reading »

Comments (0)
Internet

Juga a poker online amb Bwin

Mil i una opcions per a jugar a la xarxa
By , on 20 de gener de 2010
Bwin, poker online segur

Bwin, poker online segur

Les millores informàtiques de les darreres dècades han anat a una velocitat de vertígen, encara que els especialistes potser pensaran que encara es podria haber evolucionat més -mitjans n’hi ha de sobres-. Una de les grans creacions de la societat de la informació i la comunicació amb el pas dels anys ha estat l’anomenada web 2.0, un concepte que es refereix al fet que la relació entre pàgines web i usuari ha passat de ser unidireccional a ser bidireccional.

L’usuari cada cop nodreix de més confinguts la xarxa, un fet molt enriquidor que ha crescut en diversos àmbits. Per exemple, el creixement dels blogs és un clar exemple de web 2.0, amb uns usuaris que comenten i es fan partíceps de cada article publicat. El mateix succeeix amb les xarxes socials, un autèntic fenomen de masses que fa que els usuaris comparteixin contingut a la xarxa.

Avui us volem parlar d’un fenomen també fruit d’aquesta participació de l’usuari a la xarxa, els jocs online. Si estavem acostumats a jugar al nostre PC contra la ‘màquina del joc’, ara podem jugar en directe contra altres usuaris i mesurar qui és millor. Entre els molts jocs online que existeixen, el poker ha esdevingut un dels més atractius per a molts jugadors, que fins i tot han après del joc a la vegada que jugaven amb desconeguts o amics. No vol dir que hagin de jugar-se els diners, hi ha opcions de jugar sense diners pel mig.

Una bona proposta per a iniciar-se en el poker online es Bwin. Estem parlant d’una de les cases d’apostes i jocs online més importants del món, cosa que ens transmet una gran seguretat. Durant les 24 hores del dia podràs apuntar-te als jocs de poker a Bwin en les diferents modalitats i categories.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio