Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Característiques HTC Hero’

Mòbils

Les vendes d’HTC es disparen amb l’èxit dels smartphones

Descobrim l’empresa i dos dels models més exitosos
By , on 9 de juliol de 2010

HTC Hero

HTC és una empresa taiwanesa el nom complet de la qual és High Tech Computer Corporation. Avui en dia aquest nom ens és familiar; el veiem en un munt de catàlegs i és un dels productes estrella pels principals operadors de telefonia. Sembla mentida que faci tan sols uns anys aquesta companyia es fes dir OEM i fabriqués gairebé en exclusiva mòbils de ‘marca blanca’, és a dir, aquells que es fan dir pel mateix nom que l’operador (Orange, per exemple). Quin és el secret? Doncs que, tot i que no ha abandonat aquesta tendència, una nova estratègia n’ha revolucionat el volum de vendes.

Aquesta companyia s’ha llençat de ple, sobretot a partir del 2006, al món dels smartphones, és a dir, al d’aquells terminals que permeten gaudir d’internet al teu mòbil. Una aposta de futur assegurat que, a dia d’avui, acapara els anhels de la majoria de consumidors. Lluny de fer una incursió tímida, cauta i progressiva, HTC ha tingut el plaer d’entrar per la porta gran y de la mà del millor aliat que es pugui tenir: Google.

Així doncs, HTC ha començat a comercialitzar amb nom propi tota una línia d’smartphones amb sistema operatiu Android, l’impulsat per Google, i ha continuat amb la tradició de fabricar un bon nombre de terminals amb el Windows Mobile de Microsoft. I, malgrat haver de competir amb pesos pesats com l’IPhone o els mòbils Blackberry, ha aconseguit fer-se un lloc a cops de colze i convertir-se si no en una amenaça, sí en algú a tenir en compte. Fins el punt que les vendes d’HTC han augmentat un 58% durant el segon trimestre d’enguany, segons informa CincoDías.com. Un percentatge que s’espera que creixi fins el 60 o 70% durant els propers mesos.

Què ofereix HTC que no ens doni la competència? Què podem dir dels seus productes? Per no estendre’ns més en línies generals, n’analitzarem dos models: l’HTC Hero i l’HTC Touch.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio