Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘congrés’

Cibersocietat

Presenta les teves idees o projectes de base tecnològica als premis BDigital

Aconsegueix premis i visibilitat per les teves idees
By , on 26 de abril de 2012

En el mar del El BDigital Global Congress, que es celebrarà al CaixaForum de Barcelona entre el 4 i el 6 de juny i que serà la seva 14ª edició, compta enguany amb la convocatòria de la 10ª edició del Premis Bdigital a la Innovació Digital. Aquest guardó pretén premiar, amb el suport de Fujitsu, les millors idees o projectes relacionats amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

10ª edició dels Premis BDigital en el marc del BDigital Global Congress

De fet, s’han establert tres categories a les quals pots apuntar-te si tens algun projecte o idea d’aquest tipus. En l’apartat de projectes es diferencia entre projectes de recerca, desenvolupament i innovació per a petites empreses i emprenedors, d’una banda, i per a mitjanes i grans empreses, universitats i institucions, per una altra. En l’apartat d’idees de projectes innovadors no es diferencia pel tipus d’entitat.

Els premis són un ordinador Fujitsu d’última generació, una entrada al Fujitsu Forum, un acte exclusiu de referència al sector de les TIC que es celebrarà al novembre a Alemanya (inclou trasllats i dues nits d’allotjament a Munich) i una campanya de repercussió mediàtica dels projectes guardonats mitjançant els canals de comunicació del congrés.

¿Què cal fer per participar? Fins el dia 11 de maig a les 12 hores podeu fer la vostra inscripció mitjançant un formulari online, però abans cal que llegiu atentament les bases de la convocatòria dels premis. Un cop que inscriguis el teu projecte, aquest ja començarà a ser visible per la comunitat. El que hauràs de fer llavors és mobilitzar els teus seguidors de les xarxes socials per tal d’aconseguir com més recolzament millor i arribar a ser un dels guanyadors.

Continue reading »

Comments (0)
Cibersocietat, Internet, Noticies
Canvi de lloc i de plantejament

El BDigital Global Congress es reinventa

By , on 13 de maig de 2009
La mesa del BDigital de l'any passat

La mesa del BDigital de l'any passat. Foto: Barcelona Digital

Canvi de seu des de la Fira de Barcelona cap al Caixaforum de La Caixa, i canvi de format -un cop més- per reinventar-se en temps de crisi per a un congrés que, per primer cop en la seva dilatada història, tindrà l’accés gratuït prèvia inscripció.

La plana web del BDigital Global Congress ja exposa el què sense cap mena de dubte serà l’estrella de l’esdeveniment: la participació de la directora de la campanya de comunicació en línia del llavors candidat a la presidència dels Estats Units, Barack Obama. Rahaf Harfoush parlarà a la conferència inaugural, i tothom n’espera molt del què hagi de dir.

Barack Obama ha estat un candidat mediàtic i continua essent un president mediàtic. L’ús que el seu equip de campanya ha fet de les noves tecnologies ha estat, senzillament, impecable, i sense cap mena de dubte servirà com a exemple per a molts altres candidats en molts països del món. Facebook ha estat un camp clau per a aquesta batalla electiva, i són moltes les veus que diuen que la històrica elecció deu molt a la popular xarxa social.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio