Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘crítiques nexus one’

Hardware, Mòbils
Ningú és perfecte

Alguns errors del Nexus One

Com saber si tenim el telèfon apagat sense tornar-lo a engegar en aquest cas? sembla que això és “missió impossible”...
By , on 25 de maig de 2010

El Nexus One. Imatge: Guillem Alsina

Sembla mentida, però fins i tot els productes més pensats i calculats per ser llançats a un mercat de masses poden sortir de la fàbrica amb errades de disseny, d’implementació o de rendiment, encara que els seus dissenys i especificacions hagin estat repassats una i altra vegada per diversos equips humans i, un cop fabricades les unitats, aquestes hagin passat pels controls de qualitat. Són tants i tan variats els exemples que us podria donar, que no sabria ni per on començar…

Un dels casos més flagrants que he contemplat darrerament en el món de la telefonia mòbil va ser el del Nokia N97, que va sortir al mercat amb un espai de memòria d’aplicacions molt reduït, el que provocava que els programes es tanquessin inesperadament i el rendiment del sistema caigués en picat. Sortosament, això fou corregit amb l’actualització del firmware a la versió 2.0 . Però aquest és tan sols un exemple del que no us en parlaré avui, ja que us vull explicar alguna mancança o mal disseny que he trobat en la joia de la corona dels Android actuals: el Nexus One, fabricat per HTC i venut sota segell de Google.

I la primera d’aquestes fallades de disseny es veu amb tan sols engegar el terminal… o més aviat quan volem comprovar si aquest ja estava engegat. No us ha passat mai allò de posar-vos el mòbil a la butxaca o treure-li’n i preguntar-vos “l’he engegat abans?” Jo sóc usuari de Nokia (tenia un N97 que he canviat fa poc per un N900), i en aquests terminals ho tinc molt fàcil per saber-ho: hi ha una pestanya de desbloqueig que, tan sols fent-la lliscar, em mostra la pantalla. Dit i fet, tan sols amb un moviment puc comprovar si, efectivament, tinc el mòbil engegat.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio