Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Cuil’

Noticies

Cuil, la nova competència de Google?

By , on 12 de agost de 2008
L\'espartana aparença de Cuil

Aquests darrers dies s’està sentint a parlar molt de Cuil, un nou motor de recerca que ha nascut de la mà d’un grup d’ex-enginyers de Google, l’eina de recerca líder indiscutible actualment a Internet, i que busca precisament fer-li a aquest darrer el que sembla impossible: la competència.

Google es troba ben afiançat al capdamunt de la llista de llocs web més visitat, i és per davant del Live de Microsoft i Yahoo!, l’eina de recerca més emprada a tot el món amb diferència. De fet, el neologisme “googlejar” ja pràcticament equival a cercar un contingut a Internet, malgrat que es fa servir molt més als Estats Units i al món anglosaxó en general que no pas per les nostres latituds.

Cuil presenta també una aparença molt simple, igual que el seu competidor: el logotip del cercador sobre el quadre de text on hi introduïm els termes que volem buscar, el botó per enviar aquests termes al motor de recerca, i un parell d’enllaços per conèixer més informació sobre la iniciativa i la corresponent informació de copyright.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio