Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘esport iphone’

Mòbils

Wahoo Fitness et posa en forma amb l’iPhone

Mitjançant el sensor Fisica i l'aplicació de fitness podem monitoritzar el nostre rendiment esportiu en diferents variables
By , on 28 de febrer de 2011

Gràcies a l’infinit univers d’aplicacions que hi ha disponibles a l’App Store, combinat amb el poder dels cada cop més avançats perifèrics per a iPhone, qualsevol activitat humana pot ser millorada instantàniament. Els smartphones d’Apple es converteixen així en una navalla suïssa capaç de treure’ns de qualsevol situació per complicada que aquesta sigui. Ja hem tractat en altres magazines alguns enginys creats especialment per interactuar amb aquest terminal i que aprofiten la seva potència tecnològica i la seva inigualable introducció en el mercat per desenvoluparse. Casos com AR.Drone, el quadricòpter volador per dirigir a través de la realitat augmentada, exemplifiquen els enormes beneficis que pot aportar un mòbil tàctil de darrera generació com el de la companyia de Cupertino.

Wahoo també soluciona les necessitats de registre pels ciclistes

I un dels àmbits que ha trobat més possibilitats d’expansió a través dels mecanismes de l’iPhone és sens dubte l’esportiu i el de la salut física. No és casualitat que el gegant de la roba esportiva, Nike, hagi apostat pels aparells portàtils d’Apple com a vehicle per expandir la seva marca i el seu concepte de modernitat. Nike+, el podòmetre/entrenedor personal que combina una app amb un dispositiu extern que es connecta al iPod o iPhone en qüestió, ja fa anys que triomfa entre els amants de les curses. Tanmateix, a banda que aquesta és només una de les diverses opcions disponibles al mercat, molta gent no acaba de veure satisfetes les seves necessitats esportives amb el producte de Nike. Per això volem presentar en aquesta ocasió una alternativa molt interessant.

Wahoo és la companyia que ens porta una solució de monitoratge de fitness connectat a l’iPhone, integrant tecnologia de telemetria amb un dispositiu ideal per a portar a sobre. Servint-se de la potència en innovació del protocol ANT+, una tecnologia que ja exploten altres reconeguts sistemes de monitoratge físic, aquest paquet per a corredors salva la distància que existeix entre l’smartphone i els cardiosensors. Comparant dotzenes de dades fisiològiques directes que s’envien a temps real, l’aparell en qüestió ens permet tenir un control total i permanent de l’estat del nostre cos.

L’aparell encarregat de connectar amb el smartphone d’Apple, el sensor Fisica, té un pes de tan sols 3,5 grams i funciona independentment de la bateria de l’iPhone, tot i que anirà empalmat directament al seu port de dades. Això ens permetrà registrar les dades EKG mentres gaudim de les funcions d’entreteniment del telèfon a la mateixa hora. Per tant, totes les aplicacions del nostre telèfon, les nostres playlist de música i una de les millors apps de fitness estaran a les nostres mans.

Fisica connecta sense cables l’iPhone amb els nostres aparells preferits de registre de la resposta corporal, com per exemple les cintes que mesuren el ritme cardíac, o els podòmetres que tenen constància del pas.

Wahoo també ofereix un parell de packs per a bicicleta que no només ens permeten seguir els biorritmes, sinó també la velocitat de fons, la potència de pedalatge relativa i d’altres variables vinculades al desenvolupament d’aquest intens esport.

Les aplicacions disponibles per a aquests dispositius són molt variades, i varien segons els esports i tipus d’anàlisis de les dades rebudes. Les més de 50 aplicacions de Fisica per a fitness s’enfoquen doncs a moltes disciplines: corredors (joggin), ciclisme, rem, escalada, control de pes, monitoratge del ritme cardíac, entre unes altres.

La app del sistema possibilita múltiples connexions, permetent usar simultàniament diversos sensors ANT+. Una dada interessant per als desenvolupadors és que ja es preparen les versions de mòbils amb Android.

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio