Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Fundació Apache’

Noticies

Microsoft: una trampa mortal per a la Fundació Apache?

By , on 18 de agost de 2008
Els logotips de les dues organitzacions participants a l\'acord, la Fundacio Apache i Microsoft

La Fundació Apache anunciava ara fa uns dies que la companyia de Redmond es convertia en un dels seus Platinum Sponsor amb una inversió de 100.000 dòlars sobre la taula. L’operació genera forces dubtes entre la comunitat del programari lliure en general, donat que el servidor web del mateix nom és el dominador del mercat en aquest segment rivalitzant directament amb la gama Internet Information Services (IIS) de Microsoft.

L’anunci es va produir durant la recentment celebrada OSCON (O’Reilly Open Source Convention), una de les trobades senyeres del món del programari lliure i, per tant, un dels marcs ideals per a fer-ho. De sobres és coneguda l’animadversió que en aquest ambient genera la multinacional de Redmond que, fent un paral·lelisme cinematogràfic, és vista com el “cantó obscur de la força”, un imperi econòmic d’abast mundial que aprofita tots els seus recursos per lluitar contra el “cantó lluminós” representat per la filosofia del programari lliure capitanejat per GNU/Linux.

Però ara mateix, l’objectiu d’aquestes ratlles no és posicionar-se sinó informar sobre l’acord al que s’ha arribat i provocar si s’escau la reflexió.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio