Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘gnome’

Linux, Noticies, Software

Gnome 2.26, nova versió del famós escriptori lliure

Aporta petits nous detalls en moltes àrees diferents
By , on 29 de març de 2009
El rètol promocional del Gnome 2.26

El rètol promocional del Gnome 2.26

El projecte Gnome ha presentat la versió 2.26 del seu entorn d’escriptori per a sistemes operatius Unix com GNU/Linux o OpenSolaris, que inclou les darreres novetats tecnològiques desenvolupades en aquest camp. Aquest és, juntament amb KDE i el cada cop més puixant Xfce, el principal entorn d’escriptori gràfic per al món Unix/Linux.

Contra gustos no hi ha res escrit, però particularment prefereixo a Gnome per sobre de KDE. Els motius són bàsicament funcionals; mentre que KDE trobo que perd moltes energies en buscar una aparença bonica, Gnome va més al gra, proporcionant uns controls (eps! que tampoc per això són lletjos eh!) i no perdent tant de temps en l’estètica, que és més espartana. També és cert que el meu gust estètic va més en aquesta línia, quelcom més senzill.

Les principals novetats de Gnome 2.26 consisteixen en un renovat sistema de gravació de CD’s i DVD’s, millores en la migració del programari de correu des de Windows, una nova arquitectura de so i una miríada d’altres novetats que per extensa i potser menys cridanera, no tractaré en aquest article. Evidentment, tampoc esmentaré els canvis tècnics que hi han hagut “sota el capot”, ja que només els podria tocar molt parcialment i la informació seria molt distorsionada. Els interessats en aquest apartat us animo a què consulteu la documentació oficial lliurada amb la nova versió.

Continue reading »

Comments (0)
Software

Comparar i fusionar fitxers amb Meld

By , on 13 de maig de 2007

Quan estàs fart de programar saps molt bé com es valora poder tenir una eina per poder comparar diferents versions de fitxers de codi. Meld es tracta d’una opció molt valida per cobrir aquesta necessitat.

Meld es una eina de comparació i fusió de fitxers, amb llicència GPL, programada amb Python i que disposa de paquets d’instal·lació per a diferents distribucions de Linux (Fedora, Gentoo, Slackware, Debian, etc.), a més d’estar disponible per FreeBSD i Solaris.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio