Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Google Sync’

Mòbils, Noticies
Empra SyncML, un llenguatge estàndard per a intercanvi de dades entre plataformes

Google estén el seu servei Sync a l’iPhone i dispositius basats en Windows Mobile

By , on 7 de febrer de 2009
muntatge_calendar

Fa uns dies parlàvem del Nokia OVI, un servei de la companyia finlandesa per sincronitzar els seus telèfons i fer còpia de seguretat de les seves dades a Internet, servei que a més és accessible des de qualsevol dispositiu connectat a Internet mitjançant un navegador web. Doncs ara toca parlar de l’equivalent de Google, més flexible perquè no es troba lligat a una marca concreta de telèfons, sinó que està disponible per a diverses marques i models.

Sync permet sincronitzar les dades dels contactes que tenim al Gmail (el servei de correu electrònic gratuït de la companyia del cercador) i de les cites de Calendar (el servei d’agenda), ambdues aplicacions que formen part de la suite en línia de Google. A més, el poden usar aquells internautes que disposin d’un compte gratuït o bé els posseïdors d’un domini on hi hagin instal·lades les Google Apps, que seria l’equivalent a la suite gratuïta però amb més aplicacions i de pagament (és clar).

Com a telèfons, Sync suporta una gran varietat de dispositius, començant pel popular iPhone d’Apple, les molt utilitzades BlackBerry de RIM, smartphones basats en Windows Mobile i telèfons equipats amb Symbian de diverses marques, sobretot Nokia i Sony Ericsson.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio