Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Hostarting’

Cibersocietat, Internet, Professional

Necessiteu allotjament per al vostre lloc web? ara ja podeu saber quin és el millor!

Un servei independent permet comparar entre ofertes
By , on 31 de maig de 2009
Així es veu un llistat d'allotjaments (servidors virtuals sobre Linux, en aquest cas) a Hostarting. Imatge: Guillem Alsina

Així es veu un llistat d'allotjaments (servidors virtuals sobre Linux, en aquest cas) a Hostarting.

Hostarting és un nou servei que permet comparar les ofertes de les principals companyies que es dediquen a proporcionar aquest servei a Espanya, d’una forma simple i tenint en compte diverses variables.

Nom de domini, servidor virtual, housing, hosting, virtual dedicat, gigues de transferència, comptes de correu, PHP,… tots aquests i molts altres termes poden provocar fàcilment gran confusió entre els usuaris que vulguin contractar els serveis d’una empresa que ofereixi allotjaments de pàgines web, i més a l’hora de comparar els serveis d’una i altra oferta que els arribi. Per a facilitar aquest procés ha nascut Hostarting, un nou servei que permet la comparació basant-se en les dades de les principals empreses espanyoles a les quals s’hi afegeixen els comentaris d’altres usuaris dels quals se n’ha recollit el feedback, en un servei molt propi de la Web 2.0 .

Aquesta és una creació d’Inventa Internet, responsable entre altres creacions del conegut bloc en castellà Loogic.com, dedicat a tot el que rodeja el món dels negocis, màrqueting i publicitat a Internet.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio