Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘HTC G1’

Internet, Linux, Mòbils, Noticies, Software

Atenció programadors: ja podeu cobrar per les vostres aplicacions Android

By , on 15 de gener de 2009

El logotip d'Android

L’Android Market, a l’igual que l’App Store d’Apple per a l’iPhone, admetrà dins de pocs mesos programes de pagament. Aquest anunci, que pot semblar més aviat pensat per fastiguejar als usuaris, té una finalitat pràctica: donar un incentiu als programadors i empreses per a què desenvolupin aplicacions per als telèfons que empren el sistema operatiu promogut per Google.

Fins ara per aquestes latituds no hem pogut veure el que de moment és l’únic telèfon en el mercat que usa Android, el T-Mobile G1 d’HTC llançat als Estats Units en exclusiva per l’operadora T-Mobile, una filial de l’alemanya Deutsche Telekom que és una de les operadores principals del país. Sembla ser que hi ha més models que seran llançats aquest any, però se’n coneixen pocs detalls i amb poca seguretat.

Android avança amb pas lent, havent de fer-se un lloc al mercat en detriment de l’iPhone d’Apple (al qual tothom en aquesta industria té com a rival), els mòbils amb Symbian i les BlackBerrys. A favor seu hi té l’atractiu que suposa la marca Google (companyia que s’ha erigit en la principal impulsora d’aquesta plataforma) i el conjunt de companyies que han pujat al seu carro i entre les que es troben Sony Ericsson, Motorola, eBay, Intel, Telefónica o Vodafone.

Continue reading »

Comments (0)
Linux, Mòbils

Arriba el primer telèfon mòbil equipat amb Android

By , on 30 de setembre de 2008
Una panoramica del nou telefon d\'HTC amb Android

Després de mesos d’espera, retards i expectació, ja tenim entre nosaltres el primer terminal de telefonia equipat amb la plataforma Android de Google, una plataforma que inclou el sistema operatiu basat en GNU/Linux, l’accés als serveis de la mateixa Google, i l’anomenat “middleware”, els programes necessaris per fer tasques com l’enviament, recepció i gestió dels missatges SMS i d’altres. L’HTC G1 serà distribuït inicialment per T-Mobile als Estats Units per passar més tard a la Gran Bretanya i a principis del 2009 a altres països de l’Europa continental, i a Taiwan alguna operadora ja ha demostrat el seu interès per introduir-lo.

Tot i l’expectació que ha generat, l’aparició d’aquest mòbil ha provocat algunes crítiques que no s’esperaven. Per exemple, pel fet que el seu pes no és el que es pugui dir menyspreable, que el seu disseny és antiquat o que simplement és una còpia de l’iPhone d’Apple.

Jo sempre tendeixo a valorar en positiu allò que em ve, així que m’estalvio comentaris per aquesta banda (i més que res, també perquè no he tingut aquest mòbil a les meves mans), i passo a enumerar-vos les funcionalitats i possibilitats d’aquest telèfon.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio