Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘IE8’

Internet, Noticies, windows
Neix enmig de la polèmica sobre pressumptes pràctiques monopolístiques

Presentada la versió definitiva de l’Internet Explorer 8

By , on 21 de març de 2009
Pancarta promocional del nou IE8

Pancarta promocional del nou IE8

Aquesta setmana passada, Microsoft va llançar la darrera versió de l’Internet Explorer, la 8, amb la qual busca continuar l’èxit de crítica que ha suposat la versió 7.

Ja sé que molts de vosaltres estareu en contra d’aquesta afirmació de què l’IE 7 ha generat bones crítiques, però haureu d’admetre que el canvi des de les versions 5 i 6 que foren àmpliament criticades sobretot per la seva seguretat. De l’IE 7 també n’hem sentit a dir coses, és ben cert, però no temo a equivocar-me si dic que moltes menys que de les anteriors versions.

Així les coses, s’esperava molt de l’IE 8, i crec que no decepcionarà tot i haver estat batut força de pressa en una recent competició de hackers en la qual, i com a nota curiosa, cal dir que el més ràpid en caure fou el Safari d’Apple. Abans de continuar, però, val a dir que també veig que el que Microsoft ha presentat com a novetats inèdites en la industria, ja existeixen en altres navegadors web, i que si bé són realment novetats en el terreny de la companyia de Redmond, no ho són per al món de la informàtica. És clar que, precisament, Microsoft juga amb el desconeixement que la majoria dels internautes té dels detalls tècnics de les alternatives al seu navegador.
Continue reading »
Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio