Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘ios’

Software

Apple presenta iOS 8.1 com la versió sense errors

El sistema operatiu dóna solució a les crítiques dels usuaris
By , on 23 de octubre de 2014

La nova versió del sistema operatiu d’Apple, el iOS 8.1, ja es pot instal•lar en els dispositius mòbils d’Apple. La versió iOS 8.1 té com a objectiu reparar els errors de la versions anteriors llançades per la companyia de Cupertino que causaven problemes als usuaris. Entre les novetats que incorpora la nova versió del sistema operatiu d’Apple, es troben el suport a Apple Pay, la tornada de el rodet com a organitzador de fotografies o la nova secció de iCloud destinada mantenir la privacitat dels continguts pujats al núvol d’Apple.

En concret, la versió iOS 8.1 està disponible a Espanya des d’aquest dilluns a les set de la tarda, aproximadament. Els usuaris de dispositius Apple poder instal•lar la nova versió de iOS han d’accedir a la pestanya d’actualització de ‘programari’, en el menú d’ajustos generals. Per actualitzar la versió del sistema operatiu és necessari disposar d’un mínim de 126 MB lliures en el cas de l’iPhone –tot i que varia depenent de la versió del telèfon– i 86,7 MB disponibles en l’iPad. Continue reading »

Comments (0)
Software

El nou iOS 7 consumeix molta bateria

Apple no ho reconeix, però els usuaris es queixen que la bateria dels seus dispositius mòbils no dura tant.
By , on 30 de setembre de 2013

Ja tenim aquí l’iOS 7, l’actualització del sistema operatiu d’Apple disponible per tots els seus dispositius mòbils, tant tablets com smartphone. El que, en principi, havia de ser una molt bona notícia, sobretot pels aficionats de la companyia, ja han aparegut les primeres crítiques per part dels usuaris. Segons ells, s’esgota la bateria amb gran rapidesa, el que suposa una gran incomoditat per haver de carregar el dispositiu amb molta freqüència. Durant uns dies, les xarxes socials han bullit amb els comentaris i preguntes per saber si a la resta d’usuaris els hi passa el mateix. Apple ha negat que sigui l’iOS 7 la causa d’aquesta situació.

La companyia, això sí, ha donat consells per evitar que la bateria duri tant poc. Són qüestions òbvies que segur que molts usuaris ja coneixien i tenien en compte abans de l’iOS 7. Per exemple, una idea és baixar la brillantor de la pantalla o treure la pantalla dinàmica, que detecta el moviment. Però des d’Apple també han reconegut que, al ser un sistema més potent, és possible que, si hi ha aplicacions o activitats en un segon pla obertes constantment, puguin suposar un major consum de bateria. Les xarxes socials són un element clau en aquest aspecte, perquè poden estar obertes sempre i suposen una despesa d’energia.

Hi ha moltes formes d’estalviar en l’ús de la bateria dels iPhone, com per exemple, com ja hem citat, amb la brillantor de la pantalla. Instal·lant l’iOS 7, automàticament s’incorpora la màxima il·luminació, però no és necessari i es pot reduir. També és recomanable anular activacions, només cal xafardejar als ajustaments per trobar-hi aplicacions actives que potser no són necessàries pel nostre mòbil ni per les nostres necessitats. També és bo desactivar el bluetooh, que pot estar encès durant molt temps però suposa una gran despesa, perquè no es comparteixen dades sempre. És millor activar-lo només quan se n’ha de fer ús.

Cal anar amb compte amb el Wi-Fi i les dades mòbils. Quan s’utilitza una, és millor desactivar l’altra. Per exemple, al carrer no cal tenir actiu el Wi-Fi, perquè gasta bateria quan va buscant una nova xarxa. Fins aleshores, podem anar tirant de les dades mòbils per continuar amb la connexió a Internet. També és recomanable no deixar aplicacions obertes, cal assegurar-se de tenir-les tancades totes un cop s’hagin acabat d’utilitzar. Per exemple, l’Apple Store i l’iTunes, quan no s’utilitzen. Tot i que Apple no reconegui que l’iOS 7 gasta molta bateria, és millor tenir en compte aquests consells per tal que els dispositius tinguin una major duració.

Foto de Janitors a Flickr

Comentaris tancats a El nou iOS 7 consumeix molta bateria

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio