Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘iPod’

Cibersocietat, Mac

Steve Jobs es veu obligat a desmentir públicament els rumors sobre el seu estat de salut

By , on 8 de gener de 2009
Steve Jobs, ja presentant l'aspecte demacrat que tants rumors ha generat, a la MacWorld Expo 2008

Steve Jobs, ja presentant l'aspecte demacrat que tants rumors ha generat, a la MacWorld Expo 2008

L’aspecte demacrat que se li ha vist al CEO d’Apple en les seves darreres aparicions públiques des de fa cosa d’un any fou el detonant de tota una sèrie de rumors sobre el seu estat de salut sense gaires més fonaments. El punt culminant d’aquesta rumorologia fou degut a l’anunci de la companyia de la poma mossegada que el seu cofundador no estaria present a la MacWorld Expo d’enguany, la darrera a la què anirà Apple a presentar els seus nous productes.

Els rumors han afectat financerament a Apple, en ser l’origen de la desconfiança dels inversors en el futur d’aquesta empresa. Cal pensar que durant l’etapa en què Jobs va sortir d’Apple, aquesta va passar els seus pitjors moments, amb una capacitat d’innovació minvada i la seva cotització a la borsa en caiguda lliure. La tornada de Jobs va significar la renaixença del Fènix amb nous i revolucionaris productes com l’iMac i l’iPod, que han alçat a Apple a una posició de líder indiscutible pel que fa a innovació tecnològica i l’han posicionat en una situació econòmica més que bona. Així les coses, de ben segur que més d’un posseïdor d’accions d’Apple identifica l’absència de Steve Jobs amb la tornada als “mals temps”.

Ha estat el mateix CEO d’Apple el que s’ha encarregat de dissipar els rumors, trencant d’aquesta manera amb el tradicional allunyament de la seva vida privada respecte a les qüestions públiques que rodegen la seva feina a Apple. En un comunicat clar i concís, Jobs es fa ressò dels rumors (no sense mancar-li el bon humor), afirmant que aquests han arribat fins i tot a certificar la seva defunció alguns cops, i afirma que el que pateix no és més que un desequilibri hormonal que provoca que el seu cos consumeixi un nombre més gran de proteïnes del que hauria de ser normal, deixant-lo amb l’aspecte demacrat que va originar els rumors.

Continue reading »

Comments (0)
Hardware

Apple presenta nous iPod’s i nova versió d’iTunes

By , on 13 de setembre de 2008
El nou iPod Touch

La companyia de la poma mossegada va presentar aquest passat dimecres dia 10 una nova revisió de la seva reeixida saga de reproductors MP3/MP4 iPod, i una nova versió del programari que els acompanya en els PC’s amb Windows i els Macintosh amb Mac OS X: l’iTunes 8.

Per poc nombroses que siguin i per superficials que semblin, les novetats que Apple va introduint en els iPod‘s sempre desperten interès entre els usuaris i creen escola entre els seus rivals, que intenten imitar la companyia de Cupertino o, simplement, la copien directament. En aquest cas, pot donar la sensació que les novetats introduïdes a la família iPod són menors, però jo ja us puc ben assegurar que no manquen d’interès.

Comencem per l’iPod Touch, al qual m’atreveixo a definir com “l’iPhone sense funcions de telefonia“, ja que és l’únic que li manca per igualar-se al terminal de telefonia d’Apple. Sóc posseïdor d’una d’aquestes petites meravelles, i us puc ben assegurar que m’encanta el seu rendiment i la claredat de la pantalla. L’única pega que li trobo és que et lliga indefectiblement amb l’iTunes i, per tant, a Windows o a Mac OS X.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio