Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘iTunes’

Internet, Mac, Noticies

Apple s’atreveix a prescindir de sistemes DRM en totes les cançons d’iTunes

By , on 9 de gener de 2009
Una imatge promocional de la iTunes Store

Una imatge promocional de la iTunes Store

La companyia de Cupertino va anunciar a la MacWorld Expo 2009 de San Francisco que d’aquí a uns mesos totes les cançons de la iTunes Store, la seva reeixida botiga en línia de música, estaran mancades de proteccions DRM.

Les tecnologies DRM (sigles corresponents a Digital Rights Management –Gestió de Drets Digitals- malgrat que els seus detractors se’n riuen batejant-lo com a Digital Restrictions Management –Gestió de Restriccions Digitals-) són aquelles pensades i creades per limitar l’ús de continguts audiovisuals només a un o uns pocs dispositius reproductors.

Per exemple, quan comprem una cançó en format MP3 en una botiga en línia, molts cops no podem copiar-la a un reproductor MP3 portàtil des de l’ordinador amb el qual en vam fer la transferència, o bé estem limitats al dispositiu d’un fabricant concret. I ni parlar de còpies de seguretat en altres dispositius, cosa que provoca que si li passa alguna cosa al nostre disc dur, perdem bona part de la nostra discoteca particular.

Continue reading »

Comments (0)
Hardware

Apple presenta nous iPod’s i nova versió d’iTunes

By , on 13 de setembre de 2008
El nou iPod Touch

La companyia de la poma mossegada va presentar aquest passat dimecres dia 10 una nova revisió de la seva reeixida saga de reproductors MP3/MP4 iPod, i una nova versió del programari que els acompanya en els PC’s amb Windows i els Macintosh amb Mac OS X: l’iTunes 8.

Per poc nombroses que siguin i per superficials que semblin, les novetats que Apple va introduint en els iPod‘s sempre desperten interès entre els usuaris i creen escola entre els seus rivals, que intenten imitar la companyia de Cupertino o, simplement, la copien directament. En aquest cas, pot donar la sensació que les novetats introduïdes a la família iPod són menors, però jo ja us puc ben assegurar que no manquen d’interès.

Comencem per l’iPod Touch, al qual m’atreveixo a definir com “l’iPhone sense funcions de telefonia“, ja que és l’únic que li manca per igualar-se al terminal de telefonia d’Apple. Sóc posseïdor d’una d’aquestes petites meravelles, i us puc ben assegurar que m’encanta el seu rendiment i la claredat de la pantalla. L’única pega que li trobo és que et lliga indefectiblement amb l’iTunes i, per tant, a Windows o a Mac OS X.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio