Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘jocs guerra mac’

Mac

La guerra dels grans jocs a la Mac App Store

Amb el llançament de la tenda virtual d'aplicacions per Mac, títols importants volen entrar en aquest nou model de negoci en expansió
By , on 15 de febrer de 2011

La tenda virtual d’aplicaciones pel sistema operatiu portàtil de Apple (iOS 4) està plagada de propostes variades i per a tots els gustos, resolent problemàtiques de tot tipus. Des de precisos serveis de geolocalització fins a versions reduïdes de les xarxes socials més usuals, com Facebook, tot hi és present. I són els videojocs un gran sector que ha vist crèixer els seus ingressos exponencialment gràcies a l’èxit de iPhone i els seus germans (iPad, iPod Touch, etc.).

La Mac App Store està plena de títols molt variats, en contingut i cost

Fins ara, a l’App Store de iOS estavem acostumats a veure a la secció de jocs aquells títols que destacaven per ser més casuals. Parlem d’aquells que no requereixen que ens aprenguem una gran història, de manera que puguem pausar i reprendre quan vulguem sense dificultats. És per això que els creadors de títols com Angry Birds s’han llançat de cap a la Mac App Store (el servei d’aplicacions per al sistema operatiu d’ordinador de Apple) amb l’esperança de poder repetir la mateixa explosió de descàrregues i beneficis que a iOS.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio