Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘kinoma’

Software

Kinoma, la nova plataforma d’aplicacions de codi lliure

El fabricant de hardware Marvell crea aquest software que connectarà els dispositius mòbils intel·ligents amb els desenvolupadors open source
By , on 9 de maig de 2011

La indústria del hardware està interessant-se a desenvolupar més programari que mai, en una clara senyal que el negoci passa tant per inventar màquines de somni com per idear programes que en puguin treure el major suc. Un exemple d’això és el fabricant de xips Marvell, que ha anunciat el llançament de Kinoma, una completa plataforma de programari d’aplicacions que ofereix als usuaris una experiència molt consistent a través de múltiples aplicacions i dispositius. El punt de mira altre cop, com amb la majoria de projectes tecnològics de rellevància actualment, són els smartphones.

Kinoma obre un nou món de possibilitats per les aplicacions mòbils

Kinoma concretament és una plataforma de codi obert en software en la qual els investigadors poden crear noves experiències d’una forma ràpida, sense precedents en dispositius digitals, com els aparells intel ligents amb accés a Internet. Amb Kinoma com a base, els investigadors poden centrar-se en la creació d’aplicacions innovadores i personalitzades que aprofitin tota la potència del maquinari subjacent.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio