Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Lady Shelley Sawers’

Cibersocietat, Internet, Noticies
No és pas una història basada en fets reals, sinó UN FET REAL

Un agent secret… no tan secret

By , on 17 de juliol de 2009
Sir John Sawers (a la dreta) durant una sessió de l'ONU en la seva carrera diplomàtica

Sir John Sawers (a la dreta) durant una sessió de l'ONU en la seva carrera diplomàtica

Sembla un acudit però no, no ho és. Resulta que Sir John Sawers, un membre del cos diplomàtic del govern britànic a les ordres de Sa Graciosa Majestat i que havia de prendre el càrrec de director del servei d’espionatge del Regne Unit (el SIS, més conegut com a MI6) és ara una persona força més transparent gràcies al què la seva dona ha publicat a Facebook. Així, a qui se suposa que havia de ser la persona més discreta de la Gran Bretanya, se li coneix ara fins i tot la marca del banyador que usa a la platja.

La dona de Sawers, Lady Shelley Sawers, tenia com molts altres milions d’internautes un perfil públic a Facebook, en el qual havia publicat alguns detalls de la seva vida familiar com ara el lloc on estiuegen i nombroses fotografies com per exemple una en què es veu al futur cap de l’espionatge britànic en banyador a la platja.

Els diaris sensacionalistes del Regne Unit, els anomenats tabloides (del mot ‘tabloid’ anglès), s’han acarnissat amb Sawers; la portada aquests dies ha estat per a ell, la seva dona i la important fuga d’informació que ha suposat aquest cas… si considerem com a informació important la marca del banyador del cap dels espies.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio