Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘millors jocs smartphones’

Mòbils

Millors jocs mòbils del 2010

Repassem els títols que més ens han entretingut aquest any als nostres smartphones
By , on 31 de desembre de 2010

Els jocs per a mòbil han patit una auntèntica revolució aquest darrer any

Si fa uns dies analitzàvem quins eren els millors gadgets que ens havia deixat aquest any que s’acaba, avui és el torn d’abordar els jocs per a mòbil que més han triomfat el 2010. I és que els videojocs per als dispositius portàtils han avançat enormement en els darrers mesos, a partir sobretot de l’auge dels smartphones i dels mòbils tàctils. Els títols que podem trobar avui en dia, certament, no tenen res a veure amb els típics jocs poligonals i simples (com la clàssica “Snake”) que incloïen els telèfons de principis de segle.

A banda de la millora i desenvolupament inqüestionable que presenten avui en dia els software d’entreteniment, les possibilitats que brinden els nous hardware d’última generació fan que el seu aprofitament desemboqui en experiències úniques. Treure profit dels sensors de moviment i acceleròmetre de molts telèfons intel·ligents, permet gaudir de noves possibilitats d’interactuar amb els jocs. De la mateixa manera, les avui dia omnipresents pantalles tàctils han canviat la manera amb la que controlem els personatges i elements que hi intervenen. GPS, càmeres, Internet mòbil, i una llarga llista d’altres nous elements tecnològics, converteixen els videojocs per a mòbil en una activitat molt populars i que creix en qualitat dia a dia.

Així, trobem nous tipus de jocs que aprofiten les capacitats de geolocalització dels aparells, o d’altres que aposten per la realitat augmentada inserint elements virtuals en un entorn real. Que tinguem connexió permanent a la Xarxa també ha implicat una nova relació amb la resta d’usuaris i amb els propis títols, creant-se comunitats de jugadors i, en definitiva, una sociabilització del joc. Avui dia no només podem participar en jocs de gran qualitat i addicció des de qualsevol lloc, sinó que enfrontant-nos amb qualsevol altre persona del món i compartint de moltes maneres l’experiència amb els nostres amics de la Xarxa.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio