Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Mòbils HTC’

Mòbils

HTC i Android perden una batalla de la guerra de patents

La companyia taiwanesa haurà de modificar els seus mòbils amb el sistema operatiu de Google
By , on 21 de desembre de 2011

Ja havíem comentat anteriorment l’embolic que suposa per les companyies que fan mòbils amb Android el tema de les patents. Samsung es troba en una lluita interminable davant Apple, amb batalles als jutjats que guanyen uns o els altres i que ambdós recorren per allargar aquesta agonia. Ara li ha tocat el torn a HTC, la companyia taiwanesa fabricant de mòbils que ha vist com els jutges han prohibit la venda dels seus terminals en resposta a una demanda interposada per la totpoderosa Apple.

HTC Wildfire amb Android

Es dona el cas que HTC, a part de fabricar els seus propis telèfons mòbils, és també l’empresa que fabrica el Nexus One, l’smartphone de Google. En conseqüència, podríem dir que aquest cop Apple ha guanyat un assalt a la no menys gran Google. De fet, les característiques que es veuen afectades per les dues patents sota sospita es troben el Nexus One i són accions tan simples com que es pot trucar a un número de telèfon inclòs en un SMS o en un correu electrònic només posant el dit a sobre. Veritablement, haver patentat això ens sembla d’un prodigi legal extraordinari perquè al cap i a la fi, són idees molt bàsiques ben bé podrien ser intrínseques al fet de fer servir els dits per manegar el mòbil.

La història d’HTC i Apple ve de llarg. Primer, la companyia del desaparegut Steve Jobs va demandar HTC per violar 20 patents relacionades amb l’iPhone. En resposta a aquesta amenaça, HTC va demandar Apple per violar cinc patents seves en la fabricació dels seus smartphones.

El cas és que HTC no podrà vendre els seus smartphones als Estats units a parir del 19 d’abril de 2012 si aquests segueixen incorporant aquestes funcionalitats recollides a la patent d’Apple. En resposta a aquesta decisió de la Comissió Internacional del Comerç dels Estats Units, HTC ha anunciat que retirà dels seus telèfons amb Android aquesta característica, acatant d’aquesta manera la sentència.

Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Les vendes d’HTC es disparen amb l’èxit dels smartphones

Descobrim l’empresa i dos dels models més exitosos
By , on 9 de juliol de 2010

HTC Hero

HTC és una empresa taiwanesa el nom complet de la qual és High Tech Computer Corporation. Avui en dia aquest nom ens és familiar; el veiem en un munt de catàlegs i és un dels productes estrella pels principals operadors de telefonia. Sembla mentida que faci tan sols uns anys aquesta companyia es fes dir OEM i fabriqués gairebé en exclusiva mòbils de ‘marca blanca’, és a dir, aquells que es fan dir pel mateix nom que l’operador (Orange, per exemple). Quin és el secret? Doncs que, tot i que no ha abandonat aquesta tendència, una nova estratègia n’ha revolucionat el volum de vendes.

Aquesta companyia s’ha llençat de ple, sobretot a partir del 2006, al món dels smartphones, és a dir, al d’aquells terminals que permeten gaudir d’internet al teu mòbil. Una aposta de futur assegurat que, a dia d’avui, acapara els anhels de la majoria de consumidors. Lluny de fer una incursió tímida, cauta i progressiva, HTC ha tingut el plaer d’entrar per la porta gran y de la mà del millor aliat que es pugui tenir: Google.

Així doncs, HTC ha començat a comercialitzar amb nom propi tota una línia d’smartphones amb sistema operatiu Android, l’impulsat per Google, i ha continuat amb la tradició de fabricar un bon nombre de terminals amb el Windows Mobile de Microsoft. I, malgrat haver de competir amb pesos pesats com l’IPhone o els mòbils Blackberry, ha aconseguit fer-se un lloc a cops de colze i convertir-se si no en una amenaça, sí en algú a tenir en compte. Fins el punt que les vendes d’HTC han augmentat un 58% durant el segon trimestre d’enguany, segons informa CincoDías.com. Un percentatge que s’espera que creixi fins el 60 o 70% durant els propers mesos.

Què ofereix HTC que no ens doni la competència? Què podem dir dels seus productes? Per no estendre’ns més en línies generals, n’analitzarem dos models: l’HTC Hero i l’HTC Touch.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio