Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘nokia x6 navy’

Internet, Mòbils

Internet al carrer

Hi ha professions en les que tenir internet a qualsevol lloc es bàsic
By , on 25 de octubre de 2010

Ja no fa falta anar a un cafè amb connexió a internet si necessites estar "on line"

N’hi ha professions que necessiten internet a qualsevol lloc, no només a una oficina o a casa. Són persones que han d’enviar documents, imatges o buscar informació de forma immediata i a una bona velocitat. Si dic que la persona que escriu això forma part d’aquest col·lectiu, els periodistes, no cal que us informi que he buscat de seguida una companyia de prestigi i consolidada al mercat de casa nostra. Estic parlant d’Orange i el seu Internet mòbil.

Per si encara no estàs assabentat de les beneficioses condicions que ofereix la companyia taronja, t’informo que n’hi han dues modalitats per gaudir de connexió internet. D’aquesta forma podràs connectar-te a la xarxa des de qualsevol part i navegar com ho fas amb el teu ADSL a casa. Només has de connectar un d’aquests mòdems al teu ordinador i tindràs Internet en qualsevol part: a la platja, a la muntanya, al parc, al tren, en el cotxe… i per descomptat, a casa.

La primera de les opcions és la modalitat de contracte: pagues una quota tots els mesos i navegues tot el que vulguis. I ara si ho contractes abans de finalització de mes gaudiràs d’un 20% de descompte durant 6 factures. A més, podràs provar-ho durant 7 dies. A més una dels característiques més destacables del router WiFi Mòbil és que és pot connectar fins a cinc dispositius: ordinadors, consoles de videojocs, càmara digital, marcs de fotos, etc… I la segona és la modalitat de prepagament: només pagaràs pel dia que et connectes. Sense quotes mensuals ni compromisos de permanència.

La millor manera de saber quina és la teva opció millor és analitzar quin és la teva utilització. Si només ho fas en situacions puntuals, la millor solució és la modalitat de prepapagament. Per contra, si ets dels que no pots viure sense internet i aprofites qualsevol moment per connectar-te millor que pensis en el contracte. Estalviaràs segur. Tot i que ja sigui la primera o la segona opció, la qualitat de connexió i velocitat està fora de tot dubte.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio