Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘openSUSE’

Noticies, Software

Publicada openSUSE 11.0

By , on 27 de juny de 2008

A la fi, i després de diverses versions prèvies que han generat gran expectació, ha arribat a les nostres mans la nova versió d’openSUSE, una de les principals distribucions de GNU/Linux existents actualment i una de les clàssiques per la seva dilatada història i important impacte que l’han convertit en un referent per a tota la comunitat.

openSUSE 11.0

La principal novetat d’openSUSE 11.0 és la substitució del KDE 3 per la versió 4 del mateix entorn, amb totes les novetats que aporta com per exemple el gestor gràfic Plasma, el menú KickOff i el rentat de cara que se li ha realitzat. openSUSE és la primera de les distribucions més importants que inclou a KDE 4 com un dels escriptoris principals juntament amb Gnome, mentre que la resta l’han anat incorporant com a opció secundaria i confiant encara en la versió 3.5 .

Precisament, aquesta nova revisió de KDE posarà les coses molt difícils a Gnome. Durant els darrers anys aquest escriptori ha anat conquerint poc a poc a responsables de distribucions Linux que anteriorment utilitzaven KDE com a escriptori principal, substituint-lo i arraconant-lo encara que s’ha quedat com a un habitual escriptori secundari.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio