Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘operadores’

Cibersocietat, Internet

El principi de neutralitat de la xarxa

By , on 19 de desembre de 2008
Aquesta formosa senyoreta ha trobat una forma molt idònia de demanar que es preservi el principi de neutralitat de la Xarxa

Aquesta formosa senyoreta ha trobat una forma molt idònia de demanar que es preservi el principi de neutralitat de la Xarxa

D’un temps ençà està sonant amb força un nou terme que resulta encara força desconegut per a la majoria del públic usuari de casa nostra, però que pren una importància fonamental quan es tracta de parlar d’una xarxa equànime que tracta a tothom de la mateixa manera. És el principi de neutralitat de la Xarxa.

Definit d’una forma ràpida, podem dir que el que postula aquest principi és que els proveïdors de serveis que proporcionen accés a Internet als usuaris finals no atorgaran més prioritat al tràfic generat per uns determinats serveis que per altres, sinó que tractaran els paquets generats per tots els serveis amb la mateixa consideració.

Dit així ràpidament, podem no veure les implicacions d’un control arbitrari del tràfic de dades a Internet, però hi són i tenen la seva importància.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio