Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘pel·lícules online’

Internet

¿Quant pagaries per veure continguts legals online?

La majoria dels usuaris pagaria entre 3,5 i 7 euros
By , on 19 de abril de 2012

Aquesta és probablement la gran qüestió que ens hem de plantejar els usuaris un cop que ha començat el tancament preventiu de webs de descàrregues a l’Estat i més encara des que el gran portal de descàrregues, Megaupload, va ser clausurat per l’FBI. Els usuaris que estaven acostumats a veure pel·lícules i sèries de televisió online o bé a descarregar-se-les o baixar-se música, han vist que darrerament cada cop és més complicat trobar els continguts.

Els usuaris prefereixen veure els vídeos online per la tele

Davant d’aquesta situació, com ja hem escoltat molts cops, torna a ser moment per baixar als videoclubs a llogar pel·lícules. Però els costums són difícils de treure-se’ls de sobre i els usuaris han donat senyals de que estarien disposats a pagar una quota mensual petita per tal continuar accedint a aquests continguts online.

De fet, un estudi publicat per Accenture – una companyia de consultoria i prestació de serveis tecnològics – ha conclòs que els usuaris espanyols estarien disposats a pagar entre 3,5 i 7 euros per veure vídeos per Internet. Aquest preu sembla estar per sota del que ofereixen els portals més famosos (Netflix, per exemple) que operen a altres països amb quotes que es troben al voltant del 15 euros.

Continue reading »

Comments (0)
Cibersocietat, Internet

La nova amenaça a la industria audiovisual: pel·lícules per ser vistes en línia

By , on 26 de octubre de 2008

La Jungla 4.0, un dels darrers exits cinematografics que de ben segur ja es pot veure en liniaSembla que les poderoses productores de Hollywood encara no s’han fixat en aquesta forma de compartir pel·lícules, però aviat ho faran. I els caldrà fer-ho impel·lides per l’èxit que ara mateix no té però que ben aviat començarà a gaudir. Em refereixo no a les descàrregues P2P, sinó a una tecnologia al meu entendre més pràctica, còmoda i “neta”: veure els films directament des d’Internet sense haver-los de descarregar.

La tecnologia fa temps que hi és, i si no fixeu-vos en YouTube: què és si no un magatzem de pel·lícules? Desconec si hi ha alguna limitació que imposin a nivell de durada de les gravacions o de drets de copyright, però si obviem això, no seria possible desar tota una pel·lícula comercial de les que fan als cinemes en aquest servei propietat de Google? Evidentment, ho seria, i això és el que es comença a fer des d’altres serveis.

Si busquem “videos online” a qualsevol cercador, de ben segur que acabarem arribant a alguna pàgina en la qual hi trobem un extens llistat de pel·lícules (moltes de les quals d’estrena) que podem veure de forma gratuïta des del mateix navegador, sense haver-nos de descarregar cap programa ni instal·lar un client P2P com l’eMule.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio