Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Presto’

Linux, Noticies, Software
Es basa en GNU/Linux

Tecnologia per arrancar instantàniament el portàtil

By , on 6 de maig de 2009
Algunes aplicacions executant-se sobre l'entorn que ens proporciona Presto

Algunes aplicacions executant-se sobre l'entorn que ens proporciona Presto. Imatge: Xandros

És el somni de molts usuaris: poder escurçar el temps d’arrancada del seu portàtil fins a què aquest sigui gairebé menyspreable, instantani. Malauradament, això ara per ara és impossible, però ens hi podem acostar: un cop passat el tràmit del reconeixement del maquinari que tots els ordinadors duen a terme, el problema entra en el camp del programari, del sistema operatiu.

Ja en el passat Mobile World Congress de Barcelona que es va celebrar al febrer, vam poder veure una proposta de Phoenix, conegut fabricant de BIOS, que amb la tecnologia Hyperspace, proporciona un sistema operatiu d’arrancada ràpida i amb el qual es poden dur a terme les tasques bàsiques com ara navegar per la web (i, per tant, fer servir aplicacions en línia com les de Google), escoltar música o reproduïr vídeos.

Però la tecnologia de la que parlem avui aquí, i que és competència de l’Hyperspace de Phoenix, és al meu entendre lleugerament superior a aquesta: es tracta de l’anomenat Presto, de Xandros, basat en GNU/Linux i que és més extensible que l’anterior.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio