Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘psp next generation portable’

Cibersocietat

La nova generació portàtil ve amb PSP NGP

Les seves virtuts són una potència gràfica similar a la PS3, connexions 3G i WiFi, pantalla de 5" d'alta resolució i un pad posterior tàctil
By , on 20 de gener de 2011

Els rumors incessants de les darreres setmanes que feien tremolar els ciments dels videojocs anunciaven que quelcom gros estava per arribar. Desenvolupadores que afirmaven ja tenir entre les seves mans prototips de la nova consola portàtil de Sony i d’altres privilegiats que l’havien provada apuntaven que l’espera no seria en va. I ara, un cop desvetllada la incògnita, podem afirmar amb convicció que no s’equivocaven. El sobrenom amb el que s’ha batejat la Playstation Portable 2, “NGP” (Next Generation Portable), està més que merescut i que aquesta nova màquina traspassa la noció de joc per endinsar-se en un concepte tecnològic molt més ampli i potent. Entrem amb ella a una nova generació que canviarà no tan sols la manera en la què interactuarem amb els jocs, sinó també en com ens relacionem amb els dispositius portàtils.

La recent presentada PSP NGP

Sense entrar a tractar encara les espectaculars especificacions tècniques de la PSP NGP, capaces de tombar molts dels ordinadors de darrera fornada, el primer que destaca és la seva comentada tendència cap als smartphones i els mòbils tàctils. I els dos punts claus de la recent presentada PSP 2 que ens fan pensar en aquesta direcció són sens dubte la inclusió d’antenes WiFi i 3G, que permetran que estigui connectada permanentment. Amb aquestes possibilitats online del sistema, no només podrem monitoritzar la nostra ubicació (gràcies al sistema Live Area) i entrar en contacte amb sistemes propers consultant a què s’està jugant al nostre voltant, sinó que també gaudirem de totes les opcions que brinda  Internet mòbil: navegador web, descàrrega d’aplicacions (amb la ja habitual Playstation Store) i d’altres continguts, accés a xarxes socials, comunicacions infinites, etc.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio