Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘rda frederic mistral mataro barna’

Cibersocietat, Internet, Noticies
Mataró acollirà la cerimònia de lliurament dels guardons

Arriba la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya

Hi ha 10 categories, incloent-hi una de formats audiovisuals que engloba els videoblogs o podcasts
By , on 23 de juny de 2010

Logotip dels Premis Blocs

Com cada any per aquestes dates ja s’ha encetat el termini de votació popular per escollir els, enguany, cinc finalistes en cadascuna de les 10 categories proposades (Cultura, Educació, Corporatiu, Esports, Gastronomia, Literatura, Noves tecnologies, Personal, Política, i Format audiovisual). En les dues edicions precedents, tres foren els blocs escollits per votació popular per arribar a la final en la qual el guanyador és escollir per un jurat.

La categoria de Formats audiovisuals pretén reconèixer aquells podcasts i videoblogs de millor qualitat, un format que encara no ha acabat d’explotar a Internet però que cada dia és més popular.

I com en les edicions anteriors, Informàtica.cat també es presenta en la categoria de Noves Tecnologies, pel que ja des d’aquest moment us volem demanar el vostre vot per tirar endavant la nostra candidatura, un gest que ja a l’avançada us volem agrair. I, de la mateixa manera, també us volem demanar el vot pels altres blocs de la nostra xarxa que es presenten: Educabloc.cat i Llegirllibres.cat.

I, ara que faig esment a les votacions en la fase prèvia, dir-vos que el sistema ha canviat respecte a les dues edicions anteriors: si abans es necessitava disposar d’una adreça de correu electrònic correctament registrada i emetre el vot validant-lo des d’aquesta, enguany aquest pas ha desaparegut, i els internautes poden votar directament els blocs que prefereixin amb un simple clic de ratolí.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio