Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘samsung’

Mòbils

Samsung treballa amb la realitat virtual i realitat augmentada en dos nous dispositius

El vicepresident de Samsung confirma els projectes
By , on 4 de gener de 2017

La companyia tecnològica Samsung està treballant en un nou sistema de realitat virtual i un altre de realitat augmentada. El primer dels dispositius anunciats és el successor del seu Samsung Gear VR, que serà presentat al públic properament, i el segon dispositiu tindrà unes característiques similars a les HoloLens de Microsoft, apostant per la realitat augmentada, un aparell que encara no té data de sortida.

El vicepresident de Samsung Electronics, Sung-Hoon Hong, ha assegurat en al Virtual Reality Summit de Sant Diego que la companyia treballa en dos nous visors: un de realitat virtual i un de realitat mixta. Segons ha explicat el vicepresident de la companyia, aquest darrer dispositiu utilitzaria també la tecnologia de Magic Leap i HoloLens de Microsoft; mentre que el visor de realitat virtual seria l’evolució del Samsung Gear VR.

Samsung està construint dos motors de realitat virtual. Hem millorat el motor de renderitzat.

Les dades aportades pel vicepresident de Samsung apunten al fet que la companyia tecnològica coreana utilitzarà també la realitat augmentada en els seus nous dispositius. Es tracta d’un pas més al que ja va presentar l’empresa en el passat, oferint una millor experiència de realitat augmentada que el Samsung Gear VR en la qual es podrà interaccionar molt més amb l’entorn. Samsung, a més, està observant prototips de Magic Leap i HoloLens considerant un treball similar.

És com jugar a Pokémon GO i trobar a Pikachu en un arbre però, aquesta vegada, podràs ser capaç de moure les fulles de l’arbre del costat per arribar a Pikachu.

A més, Hong ha explicat que existeix la possibilitat que Samsung s’associï amb una altra empresa per tirar endavant el seu projecte de dispositiu de realitat virtual. En aquest sentit, el vicepresident de la tecnològica coreana ha reiterar l’interès de Samsung de parlar amb noves empreses i empreses establertes que estan duent a terme grans canvis en aquestes tecnologies. “Realment volem la seva ajuda”, ha assegurat.

Tot i les explicacions de Hong, no es coneixen encara els detalls sobre els propers dispositius de realitat augmentada i realitat virtual en els quals està treballant Samsung. Caldrà esperar un temps abans que l’empresa presenti oficialment el seu nou dispositiu de realitat augmentada, la qual han assegurat mostrar en una data propera; i encara més per conèixer l’aposta per la realitat virtual que farà el gegant tecnològic.

Imatge: g0d4ather

Comments (0)
Mòbils

Samsung canviarà la capa de personalització dels terminals llançats al 2015

TouchWiz incorporarà de fàbrica ‘apps’ de Microsoft Office
By , on 27 de febrer de 2015

La nova versió de la capa de personalització de Samsung sobre Android, TouchWiz, comptarà amb un aspecte renovat. Les primeres informacions sobre el producte anuncien que TouchWiz serà més lleugera i ràpida que versions anteriors i que, a més, comptarà amb el paquet de Office de Microsoft instal•lada de fàbrica en els nous terminals que es llancin al mercat al 2015.

Segons ha desvetllat SamMobile, la nova versió de la ‘skin’ TouchWiz debutarà amb els nous terminals insígnia de Samsung per 2015. Així doncs, els afortunats que adquireixin un Samsung Galaxy S6 i Galaxy S Edge podran ser els primers usuaris en descobrir les noves característiques de TouchWiz on s’inclouran canvis en algunes de les aplicacions de la companyia per Microsoft. Concretament, disposaran al seu terminal de les aplicacions OneNote, OneDrive i Office Mobile i, a més, se li sumarà una subscripció gratuïta al paquet Office 365.

Encara que no s’ha confirmat, probablement aquest fet estigui relacionat amb la finalitat de la disputa legal entre la companyia sud-coreana i la liderada per Satya Nadella, els termes de la qual no van sortir a la llum. L’acord entre les dues parts ha acabat beneficiant notablement als usuaris de terminals Samsung, qui podran disposar d’un paquet molt complet d’aplicacions Windows als quals ja ens tenia acostumada la firma sur-coreana i una subscripció gratuïta al paquet Office 365. Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Samsung llança ‘Galaxy Apps’, una tenda online d’aplicacions

El portal estarà dissenyat per als usuaris de dispositius ‘Galaxy’
By , on 24 de juliol de 2014

L’empresa Samsung Electronics ha anunciat el llançament de la seva tenda online d’aplicacions anomenada ‘Galaxy Apps’, en la qual la companyia que ofereix centenars d’aplicacions disponibles per als usuaris de dispositius mòbils de la família Samsung Galaxy. El nou portal permetrà accedir a continguts exclusius i a aplicacions que milloraran el rendiment dels dispositius.

La nova tenda online compta amb una millora pel que fa a la seva predecessora, Samsung Apps, ja que ofereix aplicacions que permetran als usuaris una “major personalització dels seus dispositius”, com la pròpia empresa ha explicat en un comunicat. A més, els usuaris del la botiga online tindran accés a aplicacions optimitzades així com a “continguts dissenyats per treure el màxim partit dels seus dispositius” i promocions exclusives.

El president de Media Solution Center de l’empresa Samsung Electronics, WonPyo Hong ha afirmat que “a Samsung ens esforcem contínuament a crear valor per als nostres clients a través de solucions i serveis que s’ajustin als nostres innovadors productes”. El portal de Samsung ‘Galaxy Apps’ suposa “un pas més enllà per oferir aplicacions exclusives que donen valor i enriqueixen l’experiència de l’usuari” dels productes de la família Galaxy, i alhora suposen millores constants del productes de l’empresa coreana.

La plataforma ‘Samsung Galaxy Apps’ compta amb una interfície d’usuari molt intuïtiva que es compon de tres seccions: Recomanat, Top i Galaxy. El desplegable ‘Recomanat’ permet als usuaris dels dispositius de Samsung trobar fàcilment aquelles aplicacions i promocions recomanades específicament per a ells, mentre que al desplegable ‘Top’ es mostren les aplicacions més populars entre els usuaris de la tenda online, que es poden triar en funció a la seva popularitat, data de publicació o preu de l’aplicació. Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Apple demana la paralització de vendes d’alguns models de Samsung

La companyia de la poma al•lega danys ‘irreparables’
By , on 27 de maig de 2014

Apple ha tornat a recorre a la justícia per a que es paralitzi la venda de diversos dispositius mòbils del seu principal competidor, l’empresa sud-coreana Samsung. La companyia de la poma ha assegurat que en infringir les seves patents, Samsung ha ocasionat un dany que va més enllà de les compensacions econòmiques i per això ha demanat que es paralitzi la venda de diferents ‘smartphones’ de la companyia rival.

A principis del mes de maig es coneixia el veredicte d’un dels judicis que enfronta a Samsung i Apple. Un jurat de San José, Estats Units, va determinar que Samsung havia infringit patents d’Apple i va condemnar a la companyia sud-coreana a pagar a l’empresa americana una indemnització de 119,6 milions de dòlars (86,2 milions d’euros). Malgrat aquesta sentència favorable, Apple han decidit reclamar mesures més enllà de la indemnització, que arriben a la paralització de la comercialització de determinats models de Samsung.

En concret, Apple ha presentat una petició que busca que es paralitzin les vendes de diferents models de ‘smartphone’ de Samsung. Segons la publicació The Verge, Apple ha argumentat en uns documents presentats davant la justícia que l’empresa de la poma ha patit que el danys fruit de la vulneració de les seves patents. Apple pronostica que aquests danys seran “irreparables” si l’empresa sud-coreana Samsung continua venent els seus telèfons intel•ligents. Per això, la companyia fundada per Steve Jobs considera que la compensació econòmica no és suficient i demana que es paralitzin les vendes. Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Samsung presenta el primer smartphone amb la pantalla corba

Primer es distribuirà a Corea del Sud i costarà mil dòlars. Aviat també es podrà comprar arreu del món.
By , on 10 de octubre de 2013

samsung

Samsung ha presentat el primer telèfon corbat. És cert que fa unes setmanes, la mateixa companyia va presentar un smartphone flexible, amb una pantalla de plàstic, però ha tornat a sorprendre de nou amb un model completament diferent i innovador. Es tracta de Samsung Galaxy Round, un mòbil amb la pantalla corba, que no vol dir flexible. Bàsicament, s’ha instal·lat una pantalla corba, però el material és de vidre, això vol dir que sempre serà així. Dóna molt joc, principalment, a la presentació de les aplicacions o els widgets com el rellotge o la bateria, que es van balancejant per l’espai que tenen.

Les seves característiques són molt semblants al Note 3. Per exemple, té una pantalla de 5’8 polzades, càmera de 13 MB i de 2 MB. Mesura 0’8 centímetres de gruix i només pesa 160 grams, menys que el Note 3. És el primer model de la indústria que té una pantalla corbada, perquè fins ara sempre hem estat acostumats a tenir mòbils plans. Amb aquesta nova presentació, serà més còmode tenir el telèfon a la butxaca. Molts dels aficionats de Samsung esperaven amb moltes ganes aquest moment i els comentaris (sobretot en forma de tweets) mostren certa decepció.

El fet que la pantalla sigui corba permetrà moltes millores i novetats pels usuaris. Per exemple, es podrà veure l’hora, la data, les trucades perdudes, les notificacions o l’estat de la bateria només inclinant una mica el telèfon. També es permetrà tenir oberta més d’una aplicació a la vegada, que aniran lliscant per la superfície. Finalment, el dispositiu és completament diferent al prototip que la companyia va presentar a principis d’any, que s’anomenava Youm. El resultat és sorprenent, però amb poques millores importants en el camp de la tecnologia.

Malgrat això, les expectatives que genera Samsung són espectaculars. No es pot negar que és una de les empreses capdavanteres en dispositius intel·ligents i que els seus productes generen tanta atenció i interès com els d’Apple, per exemple. Aviat sortirà al mercat el primer rellotge intel·ligent i, tot i que costi uns 300€, implica un canvi en les tecnologies i en les nostres vides molt important, perquè demostra que qualsevol cosa pot passar. En un primer moment, el Galaxy Round es distribuirà per Corea del Sud en diferents colors i costarà mil dòlars, però el més probable és que pròximament es distribueixi també arreu del món.

Foto de Janitors a Flickr

 

Comentaris tancats a Samsung presenta el primer smartphone amb la pantalla corba
Mòbils

Samsung presenta un smartphone flexible, amb pantalla de plàstic

El mòbil es distribuirà a l'octubre a Corea del Sud i es podrà doblegar.
By , on 26 de setembre de 2013

Samsung ha presentat el primer smartphone flexible. Cada cop que les grans companyies de telecomunicacions realitzen rodes de premsa ens tenen acostumats a deixar-nos bocabadats. Aquest cas, per ser un aparell molt innovador i molt poc esperat, és una sorpresa pels amants de la companyia i els usuaris dels telèfons intel·ligents en general. Consisteix en un producte de plàstic que pot doblegar-se amb total normalitat, sense que això afecti a la qualitat o al seu ús. Es comercialitzarà a partir de l’octubre a Corea del Sud. El seu preu encara es desconeix, però serà elevat, ja que és un mòbil que s’adapta a qualsevol espai.

Tant LG com Samsung ja han experimentat prèviament amb les pantalles flexibles o corbes. Ambdues empreses ja produeixen uns televisors amb pantalles corbades i els seus preus oscil·len els 8.000 euros (per això s’espera que l’smartphone no sigui barat precisament). En principi, les pantalles així han de servir per poder-se adaptar els seus usos i els diferents espais on es vulguin col·locar. Amb un dispositiu mòbil, s’espera que hagi de ser còmode per dur-lo a la butxaca o al bolso. Sony i Phillips ja fa anys que parlen dels seus experiments amb pantalles flexibles, que es poden recargolar, etc. Però Samsung serà la primera empresa que ho distribueixi massivament.

Pel mòbil s’utilitzarà una pantalla de plàstic, en comptes de vidre com la majoria de mòbils actuals. Això hauria d’abaratir els costos, però és molt probable que no es vegi en el preu final del consumidor. Samsung ha explicat que el ser flexible té moltes avantatges: no es trenca i, per tant, no cal reparació (que avui dia pot costar més de 100€). A més a més, es pot fer servir de polsera, per així no haver-lo de guardar enlloc (sembla ridícul, però a la presentació s’ha explicat així com sona).
Continue reading »

Comentaris tancats a Samsung presenta un smartphone flexible, amb pantalla de plàstic
Noticies

Samsung presenta un rellotge intel·ligent

El Galaxy Gear es podrà adquirir des del proper 25 de setembre
By , on 12 de setembre de 2013

samsung

Pensar en un futur amb objectes i dispositius intel·ligents ja no és cap utopia ni bogeria. Després de l’èxit i la gran utilitat dels smartphones, dels ordinadors portàtils o de les tablets, és obvi que encara hi ha molt per veure i crear. Google, per exemple, ja fa temps que anuncia el seu projecte de crear unes ulleres, les Google Glass, que veuran la llum a principis de 2014. Amb això, podem imaginar un futur molt tecnològic, on els dispositius intel·ligents acompanyin a l’home en el seu dia a dia per satisfer les seves necessitats. Ara és el torn de Samsung, que ha presentat recentment un rellotge electrònic.

Samsung ha presentat a l’IFA de Berlín, una de les fires d’electrònica més importants del món, el Galaxy Gear, un rellotge intel·ligent i un projecte que s’avança a l’iWatch d’Apple, que ja fa temps que hi havia rumors sobre la seva possible creació. El rellotge intel·ligent sortirà al mercat el proper 25 de setembre, un dispositiu que pretén ser un intermediari entre l’usuari i el seu mòbil o tableta. Però el que ens interessa realment és saber què fa, a part de dir la hora. Segons ha explicat Shin Jong-kyun, el president de Samsung, Galaxy Gear permet crear alarmes, realitzar i rebre trucades, fer fotografies i obtindre notificacions en rebre correus electrònics, entre altres coses.

El nou rellotge de Samsung pretén ser un nou complement per crear tendència en el món de la moda. Tindrà una pantalla de 2’5 polzades i una resolució de 320×320 píxels. La pantalla és tàctil i la corretja s’adapta molt bé a cada canell. La informació tècnica, també important, s’ha explicat a l’IFA de Berlín: el sistema operatiu és Android i compta amb un processador de 800 MHz, memòria RAM de 512 MB i una memòria interna de 4GB.
Continue reading »

Comentaris tancats a Samsung presenta un rellotge intel·ligent
Mòbils

Com introduir-se en el món dels smartphones

Recomanacions i explicacions per trobar el nostre primer mòbil intel·ligent
By , on 20 de desembre de 2011

Si encara tens un mòbil dels clàssics, amb els seus botons i la seva pantalla de dimensions  reduïdes, potser ha arribat el moment de fer un pas endavant i fer-te amb un aparell amb internet mòbil. Entrar de cop en el món dels Smartphones pot ser molt dur, sobre tot si no tens ningú a prop que et faci cinc cèntims de per on començar.

Samsung Galaxy S II, per começar forts

Els smartphones són com petits ordinadors de butxaca. Ja siguin iPhones, Android o Windows Phone, aquests mòbils es caracteritzen generalment per tenir una gran pantalla (tot i que n’hi ha que són de mida reduïda expressament per ocupar menys espai), una gran capacitat de processament, bones càmeres per fer fotos i vídeos (alguns fins i tot en HD) una important memòria interna i possibilitat d’ampliació mitjançant targetes i, sobretot, una pantalla multitàctil.

Per pròpia experiència, he vist com persones que tenien serioses dificultats per entendre com funcionava el seu mòbil tradicional, han estat capaces de fer anar un smartphone en un temps rècord. La clau es troba en el sistema de navegació, que es fa amb els dits, i en el seu funcionament molt intuïtiu. Aquests avantatges són suficients com per decidir-se a canviar de mòbil, però també són importants totes les possibilitats de comunicació que ens proporcionen. Per exemple, a part de tenir les típiques trucades i els missatges de text o els missatges multimèdia, disposar d’internet al mòbil suposa que podem compartir les fotografies o els vídeos que just acabem de fer a les xarxes socials.

Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Samsung guanya una batalla a la guerra de patents

Apple pot recórrer la decisió del Tribunal d’Apel•lació d’Austràlia
By , on 3 de desembre de 2011

Hi ha una ferotge guerra de patents en marxa entre els dos gran fabricants de tablets del món. Sembla ser que Apple no vol que l’espai que té guanyat amb l’iPad sigui mossegat per la Galaxy Tab 10.1 de Samsung. El mateix Steve Jobs va deixar dit a la seva biografia que el que havia fet Samsung era un “robatori”. Consideren els d’Apple que la pantalla multitàctil de les tablets de Samsung és una còpia de les de l’iPad i per tant ja va uns quants mesos que van començar a denunciar-ho. Aquestes denúncies van esdevenir prohibicions de venda cautelars que han acabat per afectar la distribució de les Galaxy Tab.

És molt semblant la Galaxy Tab a l'iPad?

Per exemple, des de l’octubre de 2011 no es podien vendre aquestes tablets de Samsung a Australia. A finals del mes de novembre el Tribunal d’Apel·lació d’Austràlia va aixecar aquesta prohibició interposada per Apple per robatori de tecnologia i així (tot i que aquesta decisió es pot recórrer) Samsung podrà tornar a vendre. A Alemanya, Samsung va haver de comercialitzar una versió modificada de la Galaxy Tab per tal d’evitar les acusacions d’Apple (i ara sembla que també la olen denunciar).

Situacions semblants s’han donat en altres països (Estats Units, Corea del Sud, Japó) i també a la inversa: també a Alemanya i a Australia, a més d’altres dos països, és Samsung qui ha expressat la seva voluntat d’aturar la venda del nou iPhone 4S d’Apple per considerar que copia tecnologia seva.

És un fet curiós que tot i les demandes creuades entre les companyies, aquestes tenen molts vincles entre elles. Per exemple, Samsung és el proveïdor de gran part dels components interns de la tablet d’Apple. Aquest problema de patents ve donat perquè la Galaxy Tab de Samsung s’està posicionant com una alternativa atractiva a l’enlluernador iPad d’Apple. Totes dues tablets tenen prestacions semblants, tot i que els sistemes operatius són diferents.

Continue reading »

Comments (0)
Mòbils

Els dos grans fabricants de mòbils

Entre Nokia i Samsung es reparteixen més de la meitat del negoci de mòbils
By , on 19 de octubre de 2010

La marca finlandesa Nokia és la que té un major negoci en el sector dels mòbils

Als darrers anys pensar en canviar un mòbil no és una tasca fàcil. Podríem dir, fins i tot, que de vegades sembla una odissea impossible si no s’inverteix moltes hores per informar-se bé de les característiques que te aquest producte tan complex. Cada vegada són més les marques que intentin fer-se amb una porció d’un pastís econòmic de primer nivell i que segons molts estudis només farà que créixer en un curt termini.

Un d’aquests estudis informa que durant l’any passat aquest mercat va moure un negoci de 19.307 milions d’euros. Per si no fos ja una dada que explica aquesta importància econòmica,durant l’any 2015 el mercat d’accessoris mòbils mourà més de 37.000 euros, una xifra que deixa ben clar que els fabricants continuaran apostant cada vegada més en aquesta parcel·la. Seguint amb el sector de les aplicacions per a dispositius mòbils, cal assenyalar que són un mercat creixent. La consultora Booz & Company preveu que el 2013 aquest sector assolirà un volum de vendes de 17.000 milions d’euros. El que implica un augment continuat.

Pel que fa a les diferents marques o companyies fabricants de mòbils és interessant comprovar que n’hi ha dos de gegants que es reparteixen més de la meitat del negoci. Per una part, Nokia va acaparar un 34,2 per cent de les vendes de terminals mòbils, amb 111,47 milions d’unitats venudes, seguida de Samsung (20,1%), amb 65,3 milions. Després tenim LG (9%), amb 29,36 milions, i Research IN Motion (RIM), fabricant de BlackBerry, (3,4%), amb 11,22 milions. Apple, per la seva part, va ocupar el setè lloc amb un 2,7 per cent.
Continue reading »

Comments (0)
Pàgina 1 de 212

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio