Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Seesmic’

Internet, Software
Integra els comptes de Facebook i Twitter en un de sol

Seesmic, un altre client social multiplataforma

Potser no ofereix un gran reguitzell de xarxes socials suportades, però sí es troba disponible per a força plataformes
By , on 11 de maig de 2010

La finestra principal de Seesmic

Aquesta és una altra eina que intenta facilitar-vos la vida en evitar-vos haver d’accedir via web als vostres serveis socials en línia preferits, tal i com hem vist amb anterioritat en altres aplicacions com TweetDeck i Digsby.

Seesmic ofereix un executable per a sistemes d’escriptori basat en el framework AIR d’Adobe, el que el fa multiplataforma i utilitzable en entorns Windows, Linux i Mac OS X. A més, per a Windows també disposa d’un executable natiu, el que fa que no haguem de necessitar imperiosament el framework d’Adobe, al qual no pocs usuaris li tenen certa mania.

Jo, no obstant, sóc molt amant de les eines multiplataforma, i per tant em decanto per la versió basada en AIR, la qual és molt fàcil d’instal·lar en el nostre sistema; en Windows, concretament, es pot fer mitjançant un assistent que no fa gairebé cap pregunta i el qual es pot anar passant tot prement al botó de següent a quantes qüestions ens plantegi. A més, ens plantifica una icona a l’escriptori, pel és ben senzill accedir-hi.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio