Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Silicon Valley’

Cibersocietat, Modding
La darrera tecnologia nord-americana es fusiona amb la tradició tèxtil catalana

Roba, però a l’estil “geek”

La iniciativa és fruït d'un emprenedor vigatà resident al Silicon Valley
By , on 30 de juny de 2010

Xavier Verdaguer, l'emprenedor vigatà resident al Silicon Valley, ens presenta les seves creacions

No fa gaire vaig tenir l’oportunitat i el plaer d’assistir a una xerrada de Xavier Verdaguer, un emprenedor vigatà que resideix i treballa al Silicon Valley, la “meca” de la industria tecnològica al món, que va venir a la Universitat de Girona (UdG) a explicar les diferències que hi ha entre emprendre (tirar endavant una idea de negoci fins a materialitzar-la) aquí i allà. Però avui no us vull parlar d’aquest aspecte -que, d’altra banda, també és ben interessant-, sinó de l’iniciativa empresarial en la que està ficat ara mateix en Xavier: Innovalley.

La idea és senzilla, tot i que pel que vaig entendre, fou el resultat d’un procés de recerca més o menys llarg: què hi ha al Silicon Valley? tecnologia. I a Catalunya? moltes coses, com la bona gastronomia o la roba. I el disseny. I en Xavier va decidir ajuntar aquests factors: alta tecnologia, tèxtil i disseny. I així van néixer una sèrie de peces de roba que disposen de peces d’alta tecnologia habituals en altres facetes de la nostra vida diària.

Un exemple: BCN2, una dessuadora per fer esport que disposa d’uns cascos per escoltar música integrats en la mateixa peça, uns controls per al nostre reproductor de MP3/telèfon mòbil integrats a la màniga esquerra, i una pantalla frontal flexible a base de LED’s que pot mostrar textos i dibuixos que es controlen des del mòbil. Pel que s’indica a les especificacions del producte, BCN2 està preparada per al seu ús amb l’iPhone, i disposa d’una butxaca davantera per poder-hi posar el telèfon mentre es fa esport.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio